ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ουίλιαμ και Κέιτ: Διακόπτουν προσωρινά τα βασιλικά τους καθήκοντα

Ουίλιαμ και Κέιτ: Διακόπτουν προσωρινά τα βασιλικά τους καθήκοντα
Joe Giddens/PA via AP

Μια διακοπή, αλλά όχι μόνιμη όπως της Μέγκαν και του Χάρι, από τα βασιλικά τους καθήκοντα θα κάνουν η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ

Από τη μέρα που η Μέγκαν Μαρκλ και ο Χάρι αποφάσισαν να αποσχιστούν ουσιαστικά από τη βασιλική οικογένεια και να παραιτηθούν των καθηκόντων τους, το βάρος έπεσε στους ώμους του Ουίλιαμ και της Κέιτ. Οι δύο τους είναι κυριολεκτικά παντού το τελευταίο διάστημα και αυτό ήταν θέμα χρόνου να τους κουράσει.

Η Κέιτ Μίντλετον, στις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις της, παρότι πάντα με το χαμόγελο, ήταν εμφανώς κουρασμένη και μελαγχολική. Η κούραση, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το ζευγάρι δεν έχει πλέον καθόλου χρόνο για την οικογένειά του, τους ανάγκασε να πάρουν άδεια από την Ελισάβετ, προκειμένου να ξεκουραστούν και να περάσουν χρόνο με τα παιδιά τους.

Συγκεκριμένα, θα κάνουν ένα διάλειμμα από τα βασιλικά τους καθήκοντα για πέντε ημέρες, 17 - 21 Φεβρουαρίου. Τότε έχουν και τις χειμερινές τους διακοπές ο Τζορτζ και η Σάρλοτ από το σχολείο τους. Η οικογένεια δεν αποκάλυψε πού θα περάσει αυτές τις ολιγοήμερες διακοπές της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ