ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Duffy: Με νάρκωσαν, με βίασαν και με κράτησαν αιχμάλωτη για μέρες – Η εξομολόγηση σοκ

Duffy: Με νάρκωσαν, με βίασαν και με κράτησαν αιχμάλωτη για μέρες – Η εξομολόγηση σοκ
AP Photo

Η τραγουδίστρια Duffy αποφάσισε να αποκαλύψει τους λόγους που εξαφανίστηκε ξαφνικά από το προσκήνιο και η ανάρτησή της στο Instagram προκαλεί σοκ... 

Η τραγουδίστρια Duffy, ενώ βρισκόταν στο απόγειο της καριέρας της, τραγουδώντας επιτυχίες όπως το Mercy, ξαφνικά εξαφανίστηκε από το μουσικό προσκήνιο. Τότε, οι θαυμαστές της είχαν, φυσικά, αναρωτηθεί τι συνέβη αλλά δεν πήραν καμία απάντηση για την απόφασή της. Την αιτία που χάθηκε από τη μουσική βιομηχανία έδωσε η ίδια η τραγουδίστρια μέσα από μια μακροσκελή ανάρτησή της στο Instagram, προκαλώντας σοκ.

Όπως εξομολογήθηκε η Duffy, ένας άνθρωπος τη νάρκωσε, την κράτησε αιχμάλωτη και τη βίασε. «Μπορείτε να φανταστείτε πόσες φορές έχω σκεφτεί να γράψω αυτό το μήνυμα. Παρόλο που δεν ξέρω αν είναι η κατάλληλη ώρα, νιώθω μια απελευθέρωση να μιλήσω. Πολλοί αναρωτιέστε τι μου συνέβη και γιατί εξαφανίστηκα. Ένας δημοσιογράφος κατάφερε να με βρει το καλοκαίρι που πέρασε και αισθάνθηκα φοβερά που μπόρεσα να μιλήσω τελικά. Η αλήθεια είναι πως είμαι καλά τώρα και ασφαλής», έγραψε η τραγουδίστρια.

https://www.instagram.com/p/B8_95uYhFMQ

«Με νάρκωσαν, με βίασαν και με κράτησαν αιχμάλωτη για μέρες. Επιβίωσα όμως, αλλά μου πήρε καιρό να συνέλθω. Δεν ήθελα να δείξω στον κόσμο τη θλίψη μου. Ρώτησα τον εαυτό μου πώς μπορώ να τραγουδήσω μέσα από την καρδιά μου, όταν η καρδιά μου είναι πια σπασμένη. Και με το χρόνο έγινα καλύτερα. Τις επόμενες εβδομάδες θα αναρτήσω μια συνέντευξη κι αν έχετε ερωτήσεις θα σας τις απαντήσω. Χρειάζομαι την υποστήριξή σας. Σας ευχαριστώ, Duffy», πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

Η Duffy έγινε γνωστή το 2008 με το τραγούδι Mercy. Την ίδια χρονιά, κυκλοφόρησε το άλμπουμ Rockferry, ενώ δύο χρόνια αργότερα έβγαλε το Endlessly. Μετά την τεράστια επιτυχία, όμως, η τραγουδίστρια δεν έβγαλε ούτε τραγούδι, ούτε άλμπουμ και μετά από χρόνια αποφάσισε να αποκαλύψει τι συνέβη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ