ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Γουίτνεϊ Χιούστον ξεκίνησε περιοδεία ...ως ολόγραμμα

Η Γουίτνεϊ Χιούστον ξεκίνησε περιοδεία ...ως ολόγραμμα
AP Photo/Mark J. Terrill, File

Η Γουίτνεϊ Χιούστον έφυγε από τη ζωή πριν από 7 χρόνια και κάτω από τραγικές συνθήκες, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι φαν της δεν θα έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν ξανά στη σκηνή.

Ήδη, ξεκίνησε από το Σέφιλντ της Βρετανίας μία περιοδεία, στην οποία οι θεατές απόλαυσαν τη μουσική και ένα ολόγραμμα της Γουίτνεϊ Χιούστον που έφυγε από τη ζωή το 2012 σε ηλικία 48 ετών.

«An Evening With Whitney» είναιο τίτλος της περιοδείας στο πλαίσιο της οποίας θα γίνουν συναυλίες στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη. Για τη δημιουργία του ολογράμματος ήταν απαραίτητη η χρήση ενός ντουμπλέρ, ενός CGI synthesiser και το υλικό εκατοντάδων ωρών από συναυλίες της τραγουδίστριας.

Το ολόγραμμα θα προβάλλεται στη σκηνή συνοδευόμενο από ένα μουσικό συγκρότημα και μία ομάδα επαγγελματιών χορευτών. Στις συναυλίες, οι φαν της Γουίτνεϊ Χιούστον θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν όλες τις μεγάλες επιτυχίες της τραγουδίστριας ανάμεσα στις οποίες το «I will always love you».

Η νύφη της Γουίτνεϊ Χιούστον, Πατ Χιούστον, είπε ότι ήταν η «σωστή στιγμή» για μία περιοδεία. Μέλη του κοινού ωστόσο που παρακολούθησαν τη συναυλία φαίνεται να εξέφρασαν αντιφατικά συναισθήματα με μερικούς να χαρακτηρίζουν όσα είδαν επί σκηνής «παράξενο» και άλλους να παραδέχονται ότι απόλαυσαν την εμπειρία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ