ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Ντάνιελ Κρεγκ δεν είναι πια ο Τζέιμς Μποντ, είναι όμως πολύ σέξι στη φωτογράφιση για το GQ

Ο Ντάνιελ Κρεγκ δεν είναι πια ο Τζέιμς Μποντ, είναι όμως πολύ σέξι στη φωτογράφιση για το GQ
Charles Sykes/Invision/AP

Η πρεμιέρα της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ μπορεί να αναβλήθηκε λόγω κορωνοϊού, αλλά ο Ντάνιελ Κρεγκ είναι εδώ. Για την ακρίβεια είναι στο GQ Απριλίου. Και δεν φοράει πολλά... 

Με μια ανατρεπτική και αποκαλυπτική φωτογράφιση για το τεύχος Απριλίου του περιοδικού GQ, ο Ντάνιελ Κρεγκ αποζημιώνει όλους όσους περιμένουν την πρεμιέρα της επερχόμενης ταινίας «No Time to Die» που αναβλήθηκε λόγω κορωνοϊού. Η ταινία που επρόκειτο να προβληθεί στους βρετανικούς κινηματογράφους στα τέλη Μαρτίου και από τον Απρίλιο σε όλον τον κόσμο, θα κάνει πρεμιέρα στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 12 Νοεμβρίου.

Ο Βρετανός ηθοποιός που ερμηνεύει για τελευταία φορά το θρυλικό πράκτορα 007, μιλάει μεταξύ άλλων στο περιοδικό για την καθυστέρηση της 25ης ταινίας της σειράς Τζέιμς Μποντ: «Μετά το Spectre δεν ήθελα να το ξανακάνω. Σκεφτόμουν αν αυτή η δουλειά άξιζε πραγματικά τον κόπο να το περνάω όλο αυτό. Ένιωθα πραγματικά πεσμένος σωματικά. Η προοπτική να γυρίσω και άλλη μία ταινία μού φαινόταν εξωφρενική. Και αυτός είναι ο λόγος που πέρασαν πέντε χρόνια μέχρι να το ξανακάνουμε». «Υπέφερα, ένιωθα ότι δεν θα τα καταφέρω, δεν μπορώ να τα βγάλω πέρα», αποκαλύπτει, δηλώνοντας σχεδόν ανακουφισμένος που αφήνει πίσω του τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ.

Όσο για την τελευταία του ταινία ως 007 εξηγεί ότι θα περιέχει αναφορές και στον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ: «Προσπαθήσαμε σκληρά να κρατήσουμε τον Τραμπ έξω από το φιλμ αλλά ασφαλώς είναι εκεί. Είναι πάντα εκεί, είτε πρόκειται για τον Τραμπ, το Brexit ή την ρωσική ανάμιξη στις εκλογές», καταλήγει.

Η φωτογράφιση για το GQ έγινε από το Λάχλαν Μπέιλι, με επιμέλεια του Τζορτζ Κορτίνα:

https://www.instagram.com/p/B9hPgWOHop_
https://www.instagram.com/p/B9g0EmpljGn
https://www.instagram.com/p/B9jShQDH_Rd
https://www.instagram.com/p/B9gxqYala5Q

ΔΗΜΟΦΙΛΗ