ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ναόμι Κάμπελ: Κυκλοφορεί με ειδική στολή για τον κορωνοϊό

Ναόμι Κάμπελ: Κυκλοφορεί με ειδική στολή για τον κορωνοϊό
Vianney Le Caer/Invision/AP

Τα αεροπορικά ταξίδια στην εποχή του κορωνοϊού έχουν αλλάξει πολύ. Η μάσκα έχει γίνει απαραίτητο αξεσουάρ. Για τη Ναόμι Κάμπελ, όμως, η μάσκα δεν είναι αρκετή... 

Το σούπερ μόντελ θέλησε να λάβει περισσότερα προστατευτικά μέτρα, φορώντας ολόσωμη στολή, γάντια και μάσκα σε τέτοια χρωματική αρμονία που όπως σχολιάζει η εφημερίδα The Sun, κατάφερε να κάνει μόδα, έστω και υπό αυτές συνθήκες.

Η Ναόμι δεν είναι η μόνη που συνεχίζει να ταξιδεύει ανά τη υφήλιο, λόγο του επαγγέλματος της στη βιομηχανία της μόδας, η οποία έχει επηρεαστεί πολύ από τον ιό.

Μετά τις εβδομάδες μόδαςσε Μιλάνο και Παρίσι, τις οποίες παρακολούθησαν όλα τα μεγάλα ονόματα της βιομηχανίας, οι δημοσιογράφοι που επέστρεψαν στις Ηνωμένες Πολιτείες, μπήκαν σε εθελοντική καραντίνα, λόγω του κορωνοϊού. Σε αυτοαπομόνωση στο σπίτι της έχει μπει η εκδότρια του περιοδικού Vogue στις ΗΠΑ, Άννα Γουίντουρ, μετά την επιστροφή της από την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι και το Μιλάνο, εξαιτίας του κορωνοϊού.

https://www.instagram.com/p/B9kwcbPnFPo
https://www.instagram.com/p/B9ksdqbnb9G

Οι κορυφαίοι fashionistas δεν μπορούσαν να λείπουν από τις εβδομάδες μόδας του Μιλάνου και του Παρισιού – συμπεριλαμβανομένης της Άννα Γουίντουρ, της αρχισυντάκτριας του Elle, Νίνα Γκαρσία και της αρχισυντάκτριας του InStyle Λόρα Μπράουν - και βρίσκονται όλες σε καραντίνα στα σπίτια τους, δεδομένου ότι επέστρεψαν από χώρα -την Ιταλία- όπου υπάρχει μεγάλη έξαρση του κορωνοϊού. Συνολικά, περίπου 30 άτομα από τις τρεις εταιρείες βρίσκονται σε καραντίνα στα σπίτια τους, όπως αναφέρει η New York Post.

Η Άννα Γουίντουρ εργάζεται από το σπίτι της, μετά την επιστροφή της από την Ευρώπη. Ωστόσο δεν εμφανίζει συμπτώματα και αναμένεται να επιστρέψει στο γραφείο της μέσα στις επόμενες μέρες, δήλωσε ένας εκπρόσωπος της εταιρείας. Όσο για την Νίνα Γκαρσία, ο πρόεδρος του ομίλου περιοδικών Hearst Magazines, στον οποίο ανήκει και το Elle, Τρόι Γιανγκ, είπε: «Η Νίνα είναι και θα παραμείνει στο σπίτι».

Άλλα μεγάλα ονόματα της μόδας που μένουν στα σπίτια τους μετά την επιστροφή τους από τις εβδομάδες μόδας στην Ευρώπη, είναι η εκδότρια του Harper’s Bazaar, Κάρολ Σμιθ, όπως και η Άγια Κανάϊ, αρχισυντάκτρια στο Marie Claire. Καμία δεν έχει παρουσιάσει συμπτώματα του κορωνοϊού, αλλά όπως είπε η Γιανγκ «είμαστε πολύ προσεκτικές». Η Λόρα Μπράουν του InStyle, για παράδειγμα, πηγαίνει στο γραφείο της, αλλά συνεννοείται με το προσωπικό της, στα διπλανά γραφεία, μέσω βιντεοκλήσεων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ