ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Γουινόνα Ράιντερ: Καταθέτει υπέρ του Τζόνι Ντεπ στη διαμάχη του με την Άμπερ Χερντ

Γουινόνα Ράιντερ: Καταθέτει υπέρ του Τζόνι Ντεπ στη διαμάχη του με την Άμπερ Χερντ
Jason Mendez/Invision/AP

Η Γουινόνα Ράιντερ που υπήρξε σύντροφος του Τζόνι Ντεπ στη δεκαετία του '90, τον είχε υποστηρίξει από την αρχή στη διαμάχη του με την Άμπερ Χερντ, αλλά τώρα το κάνει και επισήμως, καταθέτοντας μια επίσημη δήλωση υπεράσπισης για να στηρίξει τη δική του πλευρά στο δικαστικό αγώνα με την πρώην σύζυγό του.

«Πληροφορήθηκα κι ενημερώθηκα για τις κατηγορίες για βία και λεκτική και σωματική κακοποίηση που έχουν γίνει εναντίον του Τζόνι Ντεπ από την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ», γράφει η ηθοποιός και συνεχίζει:

«Γνώρισα τον Τζόνι Ντεπ πριν από δεκαετίες. Υπήρξαμε ζευγάρι, σύντροφοι για 4 χρόνια. Ηταν ο καλύτερός μου φίλος, ό,τι πιο κοντά είχα σε οικογένεια. Η σχέση μας ακόμα παραμένει μία από τις σημαντικότερες της ζωής μου. Για αυτό και είναι πολύ σημαντικό να μιλήσω για την εμπειρία μου.

Φυσικά και δεν ήμουν εκεί, στο γάμο του με την Άμπερ Χερντ. Όμως η δική μου εμπειρία συμβίωσης είναι τόσο υπερβολικά διαφορετική, που οι κατηγορίες εναντίον του με τάραξαν, με αναστάτωσαν, με σόκαραν. Η κατηγορία ότι ο Τζόνι Ντεπ είναι ένας βίαιος άνθρωπος δε θα μπορούσε να είναι περισσότερο αβάσιμη και μακριά από την αλήθεια του Τζόνι που εγώ γνώρισα κι αγάπησα. Δεν μπορώ ούτε να σκεφτώ κάτι τέτοιο - δεν το χωράει το μυαλό μου.

Δεν υπήρξε ποτέ, ποτέ βίαιος απέναντί μου. Δεν υπήρξε ποτέ, ποτέ επιθετικός απέναντί μου. Δεν υπήρξε ποτέ βίαιος ή επιθετικός απέναντι σε κανέναν - όσο μπορώ να ξέρω. Η δική μου αληθινή και ειλικρινής εμπειρία είναι ενός εξαιρετικά φροντιστικού και στοργικού άντρα, ο οποίος πάντα προστάτευε κι εμένα κι όλους τους αγαπημένους του ανθρώπους, και δίπλα του ένιωθα πολύ πολύ ασφαλής.

Όχι, δεν θέλω να αποκαλέσω κανέναν ψεύτη. Όμως μπορώ να μιλήσω βάσει της δικής μου εμπειρίας μαζί του. Και βάσει της δικής μου εμπειρίας, μού είναι αδιανόητο να πιστέψω ότι αυτές οι κατηγορίες είναι αληθινές», καταλήγει η επίσημη κατάθεση της ηθοποιού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ