ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κορωνοϊός: Αναβάλλονται τα γυρίσματα για το τηλεοπτικό reunion των «Friends»

Κορωνοϊός: Αναβάλλονται τα γυρίσματα για το τηλεοπτικό reunion των «Friends»
Imdb

Τα διάσημα «Φιλαράκια», οι τηλεοπτικοί Friends, δεν θα βρεθούν τελικά πάλι μαζί, όχι στο άμεσο μέλλον τουλάχιστον, αφού τα γυρίσματα του reunion αναβάλλονται επ' αόριστον, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού

Ίσως το μεγαλύτερο τηλεοπτικό event που ολοι οι φαν περίμεναν με τρελή ανυπομονησία, ήταν το reunion των «Friends», το οποίο αναμένονταν να κάνει πρεμιέρα ως ένα σπέσιαλ επεισόδιο για την νέα διαδικτυακή πλατφόρμα του HBO Max, όταν αυτή θα άνοιγε τον Μάιο.

Τα γυρίσματα αναμένονταν να ξεκινήσουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα, αλλά τώρα η παραγωγή αποφάσισε να τα αναβάλει λόγω κορωνοϊού. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα γυρίσματα αναμένεται να αρχίσουν πάλι στα τέλη Μαϊου, αλλά και πάλι κάτι τέτοιο παραμένει αβέβαιο. Άγνωστο παραμένει επίσης και το πότε το επεισόδιο αυτό θα καταφέρει να κάνει τελικά την πρεμιέρα του.

Το τηλεοπτικό αυτό reunion είχε σκοπό να λανσάρει τις επαναλήψεις όλων των κύκλων του «Friends», τα δικαιώματα των οποίων μεταβιβάστηκαν από το Netflix στο ΗΒΟ Max έναντι 425 εκατομμυρίων δολαρίων. Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Warner Bros., TV WBTV και HBO Max είχαν ξεκινήσει πέρσι το φθινόπωρο και είχαν βρει αδιέξοδο, μετά από λίγες μόνες εβδομάδες. Φαίνεται όμως ότι από τις 15 Ιανουαρίου ξεκίνησε ένας νέος κύκλος συζητήσεων ανάμεσα στους ενδιαφερομένους και αυτή τη φορά η κατάληξη ήταν ευτυχής.

Και οι έξι πρωταγωνιστές της σειράς, Κορτνεϊ Κοξ, Τζένιφερ Άνιστον, Ματ Λεμπλάνκ, Ντέιβιντ Σουίμερ και Μάθιου Πέρι, θα επέστρεφαν στους ίδιους ρόλους για το σπέσιαλ αυτό επεισόδιο μαζί με τους δημιουργούς, σεναριογράφους και παραγωγούς της σειράς, Μάρτα Κάουφμαν και Ντέιβιντ Κρέιν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ