ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Χαβιέ Μπαρδέμ: Υποστηρίζει τον Τζόνι Ντεπ στη διαμάχη του με την Άμπερ Χερντ

Χαβιέ Μπαρδέμ: Υποστηρίζει τον Τζόνι Ντεπ στη διαμάχη του με την Άμπερ Χερντ
AP Photo/Mark J. Terrill

Μετά τη Γουινόνα Ράιντερ και την Πενέλοπε Κρουζ, και ο Χαβιέ Μπαρδέμ καταθέτει υπέρ του Τζόνι Ντεπ, στη δικαστική διαμάχη του με την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ.

Πέρασαν 4 χρόνια σκληρής δικαστικής διαμάχης, σωματικής και ψυχικής ταλαιπωρίας, λάσπης και διασυρμού. Κι όλα φάνηκαν ότι είχαν παγώσει με το συμβιβασμό του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ. Όμως, ο Ντεπ πέρασε στην αντεπίθεση. Ο ηθοποιός, το Μάιο του 2019 έκανε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση στη Άμπερ Χερντ και τώρα εκδικάζεται η υπόθεση.

Μετά τη Γουινόνα Ράιντερ που αποφάσισε να στηρίξει τον πρώην σύντροφό της, και την Πενέλοπε Κρουζ, η οποία τον συνάντησε σ' έναν από τους πρώτους πρωταγωνιστικούς της ρόλους στο Χόλιγουντ, τώρα και ο Χαβιέ Μπαρδέμ ( συμπρωταγωνιστής του στους «Πειρατές της Καραϊβικής 5») στέκεται δημόσια στο πλευρό του Τζόνι Ντεπ.

«Τον αγαπώ τον Τζόνι. Πάντα ήταν ένας σωστός κύριος και απέναντί μου και απέναντι στην γυναίκα και την οικογένειά μου», αναφέρει ο Μπαρδέμ στην γραπτή του κατάθεση υπεράσπισης. «Είχα τη μεγάλη τύχη επίσης να συνεργαστώ μαζί του δύο φορές και να τον ζήσω στο σετ και να δω πώς συμπεριφέρεται σε κάθε συμπρωταγωνιστή του, σε κάθε μέλος του συνεργείου: με απόλυτο σεβασμό και διαολεμένο χιούμορ. Στέκομαι στο πλευρό του Τζόνι και καταθέτω υπέρ του γιατί είμαι μάρτυρας του χαρακτήρα του: ξέρω ότι είναι ένας φροντιστικός και τρυφερός άνθρωπος και ένας εξαιρετικός, μοναδικός καλλιτέχνης, ο οποίος ποτέ δεν αρνήθηκε να ακούσει όποιον είχε την ανάγκη του...»

«Δεν αγαπώ απλώς τον Τζόνι. Τον σέβομαι βαθύτατα και τον ευχαριστώ που είναι αυτό το ελεύθερο και ανέμελο μικρό αγόρι ως καλλιτέχνης, αλλά παράλληλα ένας ώριμος και γεμάτος αγάπη άντρας στις ζωές των άλλων - πάντα δίπλα μας, όποτε τον χρειαστήκαμε».

«Τον αγαπώ γιατί είνας ένας καλός άνθρωπος. Κάποιος που παγιδεύτηκε σε χειρισμούς και ψέματα τοξικών ανθρώπων, αλλά συνεχίζει να χαμογελάει και να αγαπάει όσους είναι στη ζωή του. Πώς το καταφέρνει; Μέσα από τη μουσική, το σινεμά, μέσα από τη σιωπή. Κι αυτή η σιωπή σημαίνει πολλά. Σ' ευχαριστώ Τζόνι. Εκατομμύρια ακόμα άνθρωποι σε αγαπάνε, όπως εγώ...», είπε ο Μπαρδέμ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ