ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κορωνοϊός: Οι τραγουδιστές της Εθνικής Λυρικής Σκηνής τραγουδούν... από το σπίτι τους (vid)

Κορωνοϊός: Οι τραγουδιστές της Εθνικής Λυρικής Σκηνής τραγουδούν... από το σπίτι τους (vid)
Εθνική Λυρική Σκηνή

Στην εποχή του κορωνοϊού όλοι προσαρμόζονται στις επιταγές του συνθήματος #Μένουμε_Σπίτι. Ανάμεσά τους και οι τραγουδιστές της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, οι οποίοι όμως δεν χάνουν το κέφι τους... 

Οι πρωταγωνιστές της Εθνικής Λυρικής Σκηνής μένουν σπίτι, αλλά δεν σταματούν να τραγουδούν! Mε μάσκες και γάντια, στο σαλόνι, στο μπάνιο, στο γραφείο, στον καναπέ, φτιάχνοντας τις γλάστρες τους, παραμένουν σε φόρμα για την επιστροφή στην ενεργό δράση. Για την ώρα, όμως, #menoumespiti και τραγουδάμε #libiamo από την Τραβιάτα του Βέρντι.

Οι πρωταγωνιστές της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Τάσος Αποστόλου, Τάσης Χριστογιαννόπουλος, Δημήτρης Πακσόγλου, Νίκος Στεφάνου, Πέτρος Μαγουλάς, Βασιλική Καραγιάννη, Τσέλια Κοστέα μένουν σπίτι, αλλά δεν σταματούν να τραγουδούν.

Mε μάσκες και γάντια, με το κρασί τους, στο σαλόνι, στο γραφείο, στον καναπέ, φτιάχνοντας τις γλάστρες τους, ακόμα και από το… μπάνιο, και με υψηλό ηθικό, περιμένουν την επιστροφή τους στην ενεργό δράση.

Οι παραστάσεις της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, σε όλες τις σκηνές, έχουν ανασταλεί, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και μέχρι νεωτέρας.

Δείτε το βιντεο:

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ