ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

#Μένουμε_σπίτι: Δωρεάν Online Cinema από το Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Ολυμπίας

#Μένουμε_σπίτι: Δωρεάν Online Cinema από το Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Ολυμπίας
Φεστιβάλ Ολυμπίας

Δωρεάν προβολές, από το Φεστιβάλ Ολυμπίας, επιλεγμένων ταινιών απ' όλο τον κόσμο για παιδιά, νέους, εκπαιδευτικούς και όλη την οικογένεια, εναρμονισμένες με την εποχή της καραντίνας και του κορωνοϊού

Το OIFF Online Cinema που δημιούργησε το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους είναι μία online ανοιχτή κινηματογραφική αίθουσα ελεύθερης πρόσβασης, όπου ήδη από τις 19 Μαρτίου, μικροί και μεγάλοι θεατές μπορούν να παρακολουθήσουν ποιοτικές ταινίες για παιδιά και νέους.

Το Φεστιβάλ Ολυμπίας, συνεργάζεται με την Παιδική και Νεανική Ταινιοθήκη του Νεανικού Πλάνου και μια σειρά παραγωγών και καλλιτεχνών του κινηματογράφου, διαμορφώνοντας ένα ποιοτικό πρόγραμμα που μεταδίδεται δύο φορές τη μέρα από τη σελίδα του Φεστιβάλ στο Facebook με ανοιχτή πρόσβαση στην Ελλάδα και την Κύπρο (και για τις ελληνικές ταινίες, με ανοιχτή πρόσβαση σε όλο τον κόσμο).

Ήδη τις πρώτες δέκα ημέρες, το OIFF Online Cinema προέβαλε ταινίες από τη Σερβία, τον Καναδά, τη Δανία, το Βέλγιο, την Ολλανδία, το Ιράν, την Τουρκία, τη Σουηδία και την Ελλάδα, ενώ ακολουθούν ταινίες από πολλές άλλες χώρες με μια μεγάλη γκάμα θεμάτων που απασχολούν τα σημερινά παιδιά και τους νέους.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις προβολές κάθε πρωί στις 11 π.μ. και κάθε απόγευμα στις 6 μ.μ. συντονιζόμενοι στο www.facebook.com/olympiafestival/. Η μετάδοση ξεκινάει αυτόματα, αρκεί να έχετε μπει στη σελίδα από λίγο νωρίτερα. Θα βοηθήσει να κάνετε like και follow στη σελίδα, όπως και να δηλώσετε ότι θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις. Στην κορυφή της σελίδας θα βρείτε πάντα καρφιτσωμένη τη δημοσίευση για την επόμενη προβολή. Οι ταινίες δεν προβάλλονται ξανά ή σε άλλο χρόνο, ούτε μπορείτε να τις ξαναδείτε την αρχή. Δεν πρόκειται για Video On Demand. Είναι όπως όταν πηγαίνετε σινεμά: οι προβολές αρχίζουν συγκεκριμένη ώρα.

Το OIFF Online Cinema θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος των περιοριστικών μέτρων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ