ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Νικόλ Κίντμαν απευθύνεται στο ιατρικό προσωπικό: «Είμαι κόρη νοσοκόμας, σας καταλαβαίνω…»

Η Νικόλ Κίντμαν απευθύνεται στο ιατρικό προσωπικό: «Είμαι κόρη νοσοκόμας, σας καταλαβαίνω…»
AP Photo/Kevork Djansezian

Η 52χρονη Νικόλ Κίντμαν εκφράζει με το δικό της τρόπο την ευγνωμοσύνη της στους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας και της περίθαλψης ενάντια στη φονική πανδημία του κορωνοϊού

Με ένα βίντεο που κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram, ηΝικόλ Κίντμαν θέλησε να ευχαριστήσει από την καρδιά της όλους τους εργαζόμενους στον τομέα της περίθαλψης, οι οποίοι συνεχίζουν να παίζουν τον πιο καθοριστικό ρόλο στη μάχη κατά της φονικής πανδημίας του κορωνοϊού. Η 52χρονη σταρ από την Αυστραλία ευχαριστεί τις νοσοκόμες και όλους τους επαγγελματίες υγείας για τη γενναιότητα τους και την ανιδιοτέλεια που επιδεικνύουν αυτή την τόσο δύσκολη περίοδο.

«Είμαι κόρη νοσοκόμας», ακούγεται να λέει στο βίντεο. «Όλη μου τη ζωή έχω δει πώς δουλεύει μια νοσοκόμα. Όταν ήμουν μικρή κυκλοφορούσα συχνά στα νοσοκομεία».

https://www.instagram.com/p/B-s7-hKJVoP

Η Νικόλ Κίντμαν μαζί με το σύζυγό της, τον σταρ της κάντρι μουσικής Κιθ Έρμπαν, και τις δυο κόρες τους, σύμφωνα με τη Sunday Telegraph, αποφάσισαν, λίγο πριν διακοπούν οι πτήσεις, να επιστρέψουν στην Αυστραλία, από την Καλιφόρνια όπου μένουν μόνιμα, προκειμένου να βρίσκονται κοντά στην 80χρονη μητέρα της ηθοποιού, Τζανέλ, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα με την καρδιά της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ