ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

9 πράγματα για την Adele από το νέο τεύχος της Vogue

9 πράγματα για την Adele από το νέο τεύχος της Vogue

Φωτογραφημένη από την Annie Leibovitz και ντυμένη με κομμάτια από τις συλλογές των Alexander McQueen και Gucci, η Αdele είναι το νέο εξώφυλλο της αμερικανικής Vogue για το τεύχος Μαρτίου. Στις φωτογραφίες που συνοδεύουν τη συνέντευξη η Βρετανίδα των μουσικών ρεκόρ βαριέται αφόρητα πολύ.

Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει γιατί αυτό το πορτρέτο της ευπώλητης είναι τόσο οκνηρό, το διαδίκτυο όμως έχει αντανακλαστικά. Με τη λεπτομέρεια του χτυπημένου σε tattoo όνομα του γιου της Angelo να είναι μάλλον το πιο ενδιαφέρον στοιχείο στη λήψη που επιλέχθηκε για εξώφυλλο, η Adele εξομολογείται όσα δεν έχει ακόμη πει στις αναρίθμητες συνεντεύξεις που έχει παραχωρήσει από τό Νοέμβριο του 2015, όταν και έγινε συνώνυμο των πωλήσεων και του airplay σε κάθε γεωγραφική συντεταγμένη.

Ακολουθούν 9 πράγματα που μάθαμε για αυτήν που αν δεν ήταν στη Vogue, θα ήταν στο κρεβάτι κοιτώντας το ταβάνι με ύφος που φέρει το απόλυτο κενό.

1. Βλέπει πέντε ταινίες την εβδομάδα γιατί "είναι μεγάλη fan της έβδομης τέχνης".

2. Δεν ακούει ποτέ τη μουσική της γιατί "προτιμάει να τραγουδάει το μουσικό θέμα του Frozen με το γιο της".

3. Αν δεν ήταν αυτό που είναι, θα ήταν δασκάλα σε ωδείο γιατί " το να μαθαίνεις σε κάποιον κάτι είναι η σημαντικότερη δουλειά στον κόσμο"

4. Τα τραγούδια του τελευταίου album της, 25, δεν αναφέρονται στη σχέση της με τον τωρινό σύντροφο και πατέρα του παιδιού της, Simon Konecki, γιατί "αποφάσισε να κρατήσει τη σχέση αυτή προστατευμένη και ιδιωτική". Εξαίρεση το Water Under the Bridge.

5. Το αγαπημένο της κομμάτι από τον ευπώλητο δίσκο είναι το When We Were Young.

6. Το πρώτο single της, Hello, ολοκληρώθηκε μετά από τέσσερις μήνες δουλειάς!

7. Είναι μικροβιοφοβική, μια λέξη που άκουσα τελευταία φορά το 2011 όταν ανάλογη εξομολόγηση έκανε η Μπέσυ Μάλφα σε πρωϊνή εκπομπή. Η Adele την κάνει επίκαιρη ξανά.

8. Μαγειρεύει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ! "Διεθνή κουζίνα" πρόσθεσε.

9. Τα γυναικεία πρότυπα της δεν ήταν ένα αλλά πέντε. Οι Spice Girls είναι για την Adele εκπρόσωποι της γυναικείας ορμής και δύναμης. "Όταν το κίνημα του Girl Power συνέβη, άλλαξε η ζωή μου" συμπλήρωσε.

Περισσότερα για την Adele στη Vogue Μαρτίου 2016 αλλά ανάμεσα σε αυτά, καμία εξήγηση γιατί μοιάζει να βαριέται τόσο επώδυνα πολύ. Hello;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ