ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Το σενάριο του σίκουελ του Downton Abbey θα γραφτεί φέτος, δηλώνει ο παραγωγός του

Το σενάριο του σίκουελ του Downton Abbey θα γραφτεί φέτος, δηλώνει ο παραγωγός του
Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Ο παραγωγός της κινηματογραφικής μεταφοράς της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς Downton Abbey (Ο Πύργος του Ντάουντον), Γκάρεθ Νίμι, διαβεβαίωσε ότι θα υπάρξει συνέχεια της ταινίας, καθώς έχει δοθεί υπόσχεση γι' αυτό στους θαυμαστές.

«Έχουμε δεσμευθεί να κάνουμε μια συνέχεια, αν μπορέσουμε να φέρουμε όλους τους συντελεστές πίσω», δήλωσε ο παραγωγός Γκάρεθ Νίμι στο ΕΤ. «Κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς θα έχουμε ένα σενάριο και θα προσπαθήσουμε να συγκεντρώσουμε ξανά όλους τους ηθοποιούς, ξέρετε, το συντομότερο δυνατό», είπε.

Το περασμένο φθινόπωρο, ενόψει της κυκλοφορίας της πρώτης ταινίας, ο παραγωγός του Downton Abbey επιβεβαίωσε ότι η συνέχεια «είναι στα σκαριά». «Εργαζόμαστε για το ποια θα είναι η ιστορία και πότε θα μπορούσαμε να την κάνουμε. Αλλά είναι το ίδιο με την πρώτη φορά: Πρέπει να προσπαθήσουμε να ξανασυναντηθούμε όλοι ξανά. Και αυτό ήταν πολύ δύσκολο», δήλωσε στο The Hollywood Reporter τον Νοέμβριο του 2019.

Η βρετανική σειρά εποχής με θέμα τη ζωή της αριστοκρατικής οικογένειας Κρόουλι και του υπηρετικού προσωπικού της κέρδισε περισσότερα από 52 βραβεία και θεωρείται μία από τις καλύτερες δραματικές όλων των εποχών.

Ο δημιουργός και σεναριογράφος της σειράς και της ταινίας, Τζούλιαν Φέλοους, επίσης δήλωσε ότι θα υπάρξει συνέχεια. Σύμφωνα με το Deadline, θα αρχίσει να εργάζεται για τη δεύτερη ταινία Downton Abbey μόλις τελειώσει το σενάριο για το The Gilded Age.

Η ηθοποιός, Τζόαν Φρόγκατ, είπε ότι «άκουσε ψιθύρους» για μία νέα ταινία. «Δεν έχω να πω κάτι άλλο προς το παρόν», ανέφερε. Ο Γκάρεθ Νίμι δήλωσε ότι οι θαυμαστές δεν πρέπει να περιμένουν να υπάρξει δεύτερη ταινία άμεσα. «Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να ετοιμαστεί για την οθόνη», είπε, προσθέτοντας ότι οι δημιουργοί θέλουν να ανοίξουν την όρεξη του κοινού για περισσότερο Downton Abbey. «Δε θέλουμε να επιστρέψουμε κατευθείαν, 12 μήνες μετά την πρώτη ταινία», διευκρίνισε.

«Πόσες ταινίες Star Wars υπάρχουν; Θα μπορούσε να συνεχίζεται και να συνεχίζεται», ανέφερε σε παλαιότερη συνέντευξή του στο Vanity Fair ο Χιου Μπόνεβιλ, ο οποίος υποδύεται τον λόρδο Γκράνθαμ στη σειρά και στην ταινία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ