ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

La Casa De Papel: Η Τόκιο και ο Professor χορεύουν στα παρασκήνια των γυρισμάτων (vid)

La Casa De Papel: Η Τόκιο και ο Professor χορεύουν στα παρασκήνια των γυρισμάτων (vid)
Instagram/ ursulolita

Η πιο επιτυχημένη μη αγγλόφωνη σειρά, το περίφημο La Casa De Papel έχει επιστρέψει ήδη με τον τέταρτο κύκλο του, αλλά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τα όσα συμβαίνουν σε αυτό, έχει ένα βίντεο από τα παρασκήνια που ανέβασε η Τόκιο, κατά κόσμον Ούρσουλα Κορμπρερό, στο οποίο η ίδια χορεύει με τον Professor... 

Λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα του 4ου κύκλου του La Casa De Papel στο Netflix η Ούρσουλα Κορμπρερό η σέξι πρωταγωνίστρια του πιο πετυχημένου, μη αγγλόφωνου σήριαλ της διάσημης πλατφόρμας, θέλοντας προφανώς να ευχαριστήσει τους φαν της σειράς για την ανταπόκρισή τους, μοιράστηκε μαζί τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κάποιες στιγμές από τα παρασκήνια των γυρισμάτων.

Συγκεκριμένα, η περίφημη Τόκιο του La Casa De Papel πόσταρε ένα βίντεο από ένα αυτοσχέδιο πάρτι που έγινε στα παρασκήνια των γυρισμάτων στην Ταϊλάνδη, στο οποίο χορεύει η ίδια, ο «Ντένβερ», η «Στοκχόλμη» και ο Professor.
Μέσα σε μια ημέρα το συγκεκριμένο βίντεο με την Τόκιο και το Professor του La Casa De Papel να χορεύουν αισθησιακά έκανε σχεδόν 12 εκατομμύρια views.

https://www.instagram.com/p/B--F7B5BWXb

ΔΗΜΟΦΙΛΗ