ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κάμερον Ντίαζ: Μιλάει για τη μητρότητα στα 47 της - Είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί (vid)

Κάμερον Ντίαζ: Μιλάει για τη μητρότητα στα 47 της - Είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί (vid)
Evan Agostini/Invision/AP

Η Κάμερον Ντίαζ έγινε, πριν λίγους μήνες, μητέρα στα 47 της και είχε κρατήσει μυστική την εγκυμοσύνη της. Τώρα, αποφάσισε για πρώτη φορά, να μιλήσει γι αυτή την εμπειρία

Λίγους μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της, η Ντίαζ αποφάσισε να μιλήσει δημοσίως για τη μητρότητα, την οποία χαρακτήρισε ως το καλύτερο κομμάτι της ζωής της: «Λατρεύω που είμαι μητέρα, είναι το καλύτερο κομμάτι της ζωής μου», είπε σε συνέντευξή της.

«Είμαι τόσο ευγνώμων και τόσο χαρούμενη, είναι το καλύτερο πράγμα και είμαι τόσο τυχερή που το ζω με τον Μπέντζι Μάντεν και περνάμε καταπληκτικά. Είμαι κατενθουσιασμένη. Δεν το πιστεύω», πρόσθεσε η 47χρονη σταρ.

Μιλώντας για το σύζυγό της είπε ότι είναι εκπληκτικός πατέρας και εκείνη αισθάνεται τυχερή που αυτός ασχολείται διαρκώς με το παιδί, ενώ η ίδια μπορεί να ηρεμεί κάποιες ώρες στο τέλος της ημέρας όσο εκείνος φροντίζει την κόρη τους.

Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη μέσω Instagram Live στη φίλη της και διευθύνουσα σύμβουλο της εταιρείας Who What Wear, Κάθριν Πάουερ και είπε:

«Ούτως ή άλλως ζω σε καραντίνα εφόσον έχω παιδί τριών - τρεισήμιση μηνών. Έτσι, η ζωή μου ήταν ούτως ή άλλως πολύ ήρεμη τους τελευταίους μήνες. Το να είμαι μητέρα της Ράντιξ, είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί ποτέ στη ζωή μου. Είμαι τοσο ευγνώμων και χαρούμενη. Είναι το καλύτερο πράγμα που έκανα ποτέ. Και είμαι πολύ ευτυχισμένη που το περνάω όλο αυτό με τον Μπέντζι και περνάμε τέλεια όλοι μαζί.

https://www.instagram.com/p/B_BmjJSKEwI

Όλη μέρα το μόνο που κάνω είναι είτε να μαγειρεύω, είτε να καθαρίζω, είτε να φροντίζω το μωρό μου ή όλα ταυτόχρονα. Λατρεύω να μαγειρεύω. Μαγειρεύω τη νύχτα. Βάζω ένα ποτήρι κρασί και έτσι χαλαρώνω.

Αφού κάνουμε την μικρή μπάνιο, ο Μπέντζι αναλαμβάνει να την βάλει για ύπνο. Έχουν τη ρουτίνα τους. Είναι τόσο εκπληκτικός πατέρας. Είμαι τόσο τυχερή που είναι ο πατέρας του μωρού μου. Είναι απίστευτος. Τη βάζει στο κρεβάτι κι εγώ πάω στην κουζίνα, βάζω ένα ποτήρι κόκκινο κρασί και αρχίζω να μαγειρεύω. Κρατάω τα πράγματα ζωντανά κάνοντας ό,τι θέλω». Δείτε τη συνέντευξη της ηθοποιού στο βίντεο:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ