ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

The Great: Η ιστορία της Μεγάλης Αικατερίνης από το σεναριογράφο της Ευνοούμενης (vid)

The Great: Η ιστορία της Μεγάλης Αικατερίνης από το σεναριογράφο της Ευνοούμενης (vid)
Imdb

Η Μεγάλη Αικατερίνη της Ρωσίας είναι αναμφίβολα ένα πολύ ενδιαφέρον ιστορικό πρόσωπο. Και αγαπημένο της τηλεόρασης και του κινηματογράφου. Τη ζωή της, με ένα διαφορετικό τρόπο, πραγματεύεται και η νέα σειρά του Hulu

Οι λάτρεις των σειρών εποχής και των βιογραφιών είναι βέβαιο ότι θα βρουν μεγάλο ενδιαφέρον στη νέα σειρά του Hulu «The Great», η οποία αφηγείται -με τρόπο σύγχρονο και ανατρεπτικό- τα νεανικά χρόνια της Μεγάλης Αικατερίνης, της θρυλικής και μακροβιότερης βασίλισσας της Ρωσίας.

Τη σειρά, η οποία θα έχει διάρκεια δέκα επεισοδίων, υπογράφει ο Τόνι ΜακΝαμάρα, υποψήφιος για Όσκαρ Σεναρίου το 2018 με την «Ευνοούμενη» του Γιώργου Λάνθιμου, ενώ τη νεαρή Αικατερίνη ενσαρκώνει η Ελ Φάνινγκ και το σύζυγο της, διάδοχο του ρωσικού θρόνου, Μέγα Δούκα Πέτρο, ο Νίκολας Χουλτ.

Με γερές δόσεις μαύρου χιούμορ, κρίνοντας από το τρέιλερ, η σειρά που κάνει πρεμιέρα στις 15 Μαΐου, αρχίζει με τη Σοφία Φρειδερίκη Αυγούστα -όπως ήταν το πραγματικό της όνομα, προτού βαπτιστεί ορθόδοξη και λάβει το όνομα Αικατερίνη- να φτάνει στη Ρωσία για να παντρευτεί το διάδοχο, σε ένα γάμο που ήταν προϊόν διπλωματίας. Η Σοφία Αικατερίνη ήταν μόλις 15 ετών όταν έλαβε την πρόσκληση να μεταβεί στην Αγία Πετρούπολη.

Το ρομαντικό κορίτσι που ελπίζει να βρει τον έρωτα και την ευτυχία, βρίσκεται αντιμέτωπο με έναν επικίνδυνο, διεφθαρμένο, οπισθοδρομικό κόσμο, τον οποίον αποφασίζει να αλλάξει. Το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να σκοτώσει το σύζυγο της, να υπερισχύσει της εκκλησίας, να προκαλέσει σύγχυση στο στρατό και να πάρει με το μέρος της την αυλή. Όσο απίστευτο κι αν φαίνεται, τα κατάφερε...

Δείτε το, πολλά υποσχόμενο, τρέιλερ της σειράς:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ