ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κορωνοϊός: Η Κέιτι Πέρι ντύθηκε αντισηπτικό

Κορωνοϊός: Η Κέιτι Πέρι ντύθηκε αντισηπτικό
AP Photo/Asanka Ratnayake, File

Η 35χρονη εγκυμονούσα Κέιτι Πέρι συμμετέχει ως κριτής στο τηλεοπτικό talent show του ABC, American Idol, στο οποίο έκανε μια εμφάνιση απόλυτα εναρμονισμένη με την εποχή του κορωνοϊού: Ντύθηκε... αντισηπτικό

Μπορεί να είναι έγκυος και να περιμένει το παιδί του συντρόφου της, Ορλάντο Μπλουμ, αυτό όμως δεν εμποδίζει την Κέιτι Πέρι να παραμένει πιστή στην εκκεντρικότητα που χαρακτηρίζει πάντα τις εμφανίσεις της.

Έτσι, με μία καταπληκτική μεταμφίεση, που εξέπληξε τους πάντες, η Κέιτι Πέρι θέλησε να επικοινωνήσει την επιστροφή του American Idol στο κανάλι ABC, με ένα νέο και τελείως διαφορετικό, home edition επεισόδιο.

Η Κέιτι Πέρι, φορώντας ένα τεράστιο κοστούμι αντισηπτικού, έπλυνε τα πιάτα στην κουζίνα του σπιτιού της, λέγοντας: «Να σας θυμίσω να μένετε ασφαλείς, να πλένετε τα χέρια σας και να μείνετε συντονισμένοι σε ένα ολοκαίνουριο, που όμοιο του δεν υπάρχει, επεισόδιο του American Idol!».

Με μία επόμενη ανάρτησή της στο instragram, ανέδειξε ότι με το ίδιο κοστούμι, εμφανίστηκε και στο home edition live του επεισοδίου.

https://www.instagram.com/p/B_dVV8vH00M
https://www.instagram.com/p/B_d-bQqHaqM

ΔΗΜΟΦΙΛΗ