ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τράβις Σκοτ: Έδωσε τη μεγαλύτερη συναυλία όλων των εποχών, με 12 εκ. θεατές στο Fortnite

Τράβις Σκοτ: Έδωσε τη μεγαλύτερη συναυλία όλων των εποχών, με 12 εκ. θεατές στο Fortnite
Paul R. Giunta/Invision/AP

Μπορεί οι πραγματικές συναυλίες να έχουν ακυρωθεί όλες λόγω κορωνοϊού, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τους καλλιτέχνες να παίζουν για το κοινό τους online. Αυτό έκανε και ο ράπερ Τράβις Σκοτ και μάλιστα στο πολύ δημοφιλές διαδικτυακό παιχνίδι Fortnite, συγκεντρώνοντας το μεγαλύτερο κοινό όλων των εποχών. 

Ρεκόρ θέασης όλων των εποχών χτύπησε η απόκοσμη εικονική συναυλία που έδωσε ο ράπερ Τράβις Σκοτ: η συναυλία έγινε «εντός» του πολύ δημοφιλούς διαδικτυακού παιχνιδιού Fortnite και, σύμφωνα με Tweet από τους διαχειριστές της συγκεκριμένης πλατφόρμας, η «Astronomical», όπως ονομάστηκε η συναυλία, συγκέντρωσε πάνω από 12,3 εκατομμύρια ταυτόχρονους παίκτες.

Το σόου είχε ως πρωτογενές υλικό δημιουργίες από την Cactus Jack Records, αμερικανική δισκογραφική εταιρεία που έχει ιδρύσει ο ράπερ, και δημιουργήθηκε εξ ολοκλήρου σε περιβάλλον Fortnite.

Ήταν ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι σε ένα απόκοσμο σκηνικό και για να εξασφαλίσουν από το παιχνίδι ότι θα μπορούσε να το παρακολουθήσει ο μέγιστος δυνατός αριθμός παικτών είχαν ορίσει πολλαπλές ημερομηνίες και ώρες, λαμβάνοντας υπόψη τη διαφορά ώρας σε όλον τον πλανήτη.ΔΗΜΟΦΙΛΗ