ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ρόμπερτ Πάτινσον: Ο Batman φωτογραφίζεται για το GQ και μιλάει την καραντίνα

Ρόμπερτ Πάτινσον: Ο Batman φωτογραφίζεται για το GQ και μιλάει την καραντίνα
Jordan Strauss/Invision/AP

Ο 33χρονος Βρετανός ηθοποιός Ρόμπερτ Πάτινσον, ο οποίος είναι και ο επόμενος Batman, περιγράφει τη ζωή του στην καραντίνα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, σε ένα διαμέρισμα στο Λονδίνο.

Στο τεύχος Ιουνίου/Ιουλίου του περιοδικού GQ -θα κυκλοφορήσει στις 26 Μαΐου- ο Ρόμπερτ Πάτινσον φωτογραφίζεται μόνος του, απομονωμένος σε ένα διαμέρισμα τον Απρίλιο στο Λονδίνο και εξηγεί μεταξύ άλλων τις πρακτικές δυσκολίες που είχε με τα καθημερινά του γεύματα.

Ο ηθοποιός του Twilight ήταν εν μέσω γυρισμάτων της νέας ταινίας The Batman όταν ξέσπασε η πανδημία του κορωνοϊού και η παραγωγή ήταν μια από εκείνες που σταμάτησαν για λόγους ασφαλείας, με συνέπεια να καθυστερήσει σημαντικά η έξοδος της ταινίας στους κινηματογράφους.

«Βασικά είμαι σε δίαιτα για το ρόλο του Μπάτμαν. Ευτυχώς, Θεέ μου! Δεν ξέρω τι θα έκανα διαφορετικά. Αλλά εννοώ, ναι μπορώ να επιβιώσω.

Θα έτρωγα βρώμη με πούδρα πρωτείνης από πάνω. Και σχεδόν δεν θα το ανακάτευα... Είναι τρομερά εύκολο. Τρώω από κονσέρβες και τέτοια πράγματα. Κυριολεκτικά βάζω ταμπάσκο σε μια κονσέρβα με τόνο και το τρώω μέσα από την κονσέρβα. Είναι περίεργο, αλλά αυτές είναι οι προτιμήσεις μου. Απλά τρώω σαν άγριο ζώο. Όπως, από ένα κάδο απορριμμάτων», λέει ο ηθοποιός αποκαλύπτοντας ότι προσπάθησε να φτιάξει ζυμαρικά στον φούρνο μικροκυμάτων και τελικά κατάφερε να βάλει φωτιά στην κουζίνα.

https://www.instagram.com/p/CAFdeUil3yn
https://www.instagram.com/p/CAFkvBblbGd
https://www.instagram.com/p/CAF-C2XlPna

ΔΗΜΟΦΙΛΗ