ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Eurovision 2020: Ένας διαφορετικός τελικός φέτος - Δείτε live

Eurovision 2020: Ένας διαφορετικός τελικός φέτος - Δείτε live

Έναν διαφορετικό τελικό της Eurovision θα παρακολουθήσουμε απόψε στην ΕΡΤ, μέσα από την εκπομπή Europe Shine a Light.

 

Πρόκειται για ένα δίωρο τηλεοπτικό πρόγραμμα, που αντικαθιστά τον γνωστό τελικό μετά τη ματαίωσή του, για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού, λόγω του κορωνοϊού.

Το φετινό σόου περιλαμβάνει πολλή μουσική, σκηνοθετικά ευρήματα, παλιές και νέες συμμετοχές, αλλά χωρίς διαγωνιστικό μέρος.

Οι Ολλανδοί παρουσιαστές της φετινής Eurovision, Chantal Janzen, Edsilia Rombley και Jan Smit από το Studio 21 θα παρουσιάσουν 41 video clips, θα μεταδώσουν μηνύματα ελπίδας και θα αναζητήσουν παλιούς σταρ του διαγωνισμού.

Το «Eurovision: Europe Shine A Light» θα μας ταξιδέψει σε ολόκληρη την Ευρώπη και στην 65χρονη ιστορία του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, με εκπλήξεις, ζωντανές συνδέσεις και μαγνητοσκοπημένα μηνύματα θρύλων του μουσικού θεσμού.

Όσον αφορά στην ψηφοφορία, αν και φέτος δεν θα γίνει με την παραδοσιακή διαδικασία - αφού δεν θα υπάρξει διαγωνιστικό μέρος - η ΕΡΤ δίνει τη δυνατότητα να διαλέξει κανείς τα τρία αγαπημένα του τραγούδια στην ιστοσελίδα της έως την Κυριακή, 17 Μαΐου στις 23:59.

Δείτε live εικόνα από την ΕΡΤ:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ