ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τα «Φιλαράκια»: Κυκλοφορεί βιβλίο μαγειρικής με τις συνταγές τους

Τα «Φιλαράκια»: Κυκλοφορεί βιβλίο μαγειρικής με τις συνταγές τους

Ξέρουμε τι φόραγαν, με ποιους σχετίζονταν, που έμεναν και πώς έπιναν τον καφέ τους. Τώρα ήρθε η ώρα να μάθουμε και τι έτρωγαν τα Φιλαράκια, και να το μαγειρέψουμε και οι ίδιοι... 

Τα «Φιλαράκια» είναι μια από τις πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές στην ιστορία, με εκατομμύρια τηλεθεατές να την παρακολουθούν ακόμα, μέσα από τις διαρκείς επαναλήψεις. Πέρα από όλα τα άλλα, πλέον οι θαυμαστές της σειράς, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ό,τι έτρωγαν οι αγαπημένοι πρωταγωνιστές της, μέσα από τις σελίδες του βιβλίου «Friends: The Official Cookbook», το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2020, και με αφορμή την 26η επέτειο της σειράς, θα κυκλοφορήσει τοσυγκεκριμένο βιβλίο μαγειρικής που θα περιλαμβάνει όλες τις συνταγές των φαγητών που μαγείρευαν και έτρωγαν οι πρωταγωνιστές του επιτυχημένου sitcom, Ρέιτσελ, Μόνικα, Φοίβη, Ρος, Τσάντλερ και Τζόι.

3

Στις 176 σελίδες του, το βιβλίο θα περιλαμβάνει φωτογραφικό υλικό από τα γλυκά και αλμυρά πιάτα των Friends. Την έκδοση επιμελείται η σεφ Αμάντα Γι η οποία εμπνεύστηκε 70 περίπου συνταγές από την σειρά, όπως τη σπέσιαλ συνταγή μπισκότων της γιαγιάς της Φοίβη, τα κεφτεδάκια του Τζόι, τη συνταγή του «beef trifle» της Ρέιτσελ, το «Moist Maker» αγαπημένο σάντουιτς του Ρος, τη γαλοπούλα της Μόνικα κ.ά.

Προς το παρόν, το βιβλίο είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία από την Amazon και κοστίζει 29.99 δολάρια.

1
2

ΔΗΜΟΦΙΛΗ