ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Άλεξ Ροντρίγκεζ στις διαδηλώσεις για το Black Lives Matter (pics&vid)

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Άλεξ Ροντρίγκεζ στις διαδηλώσεις για το Black Lives Matter (pics&vid)
Richard Shotwell/Invision/AP

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο αρραβωνιαστικός της, Άλεξ Ροντρίγκεζ, έλαβαν μέρος, την Κυριακή, σε διαδήλωση και πορεία στο Λος Άντζελες, διαμαρτυρόμενοι για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ και υποστηρίζοντας το κίνημα Black_Lives_Matter

Το διάσημο ζευγάρι διαδήλωσε μαζί με τον ιδρυτή του κινήματος Black_Lives_Matter, Πατρίς Κουλόρ και ένα μεγάλο πλήθος που έκανε πορεία στη Χόλιγουντ Μπούλεβαρντ.

«Πρέπει να υποστηρίζουμε έμπρακτα αυτό που πιστεύουμε και να πολεμάμε ενάντια στις αδικίες και τις ανισότητες σ' αυτόν τον κόσμο», έγραψε η Λόπεζ σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Και θα συνεχίσουμε να διαμαρτυρόμαστε ειρηνικά μέχρι όλα αυτά να αλλάξουν».

Η Λόπεζ κρατούσε μια ταμπέλα που έγραφε «BLM #EnoughIsEnough» από τη μια πλευρά και «Black Lives Matter» από την άλλη. Η ταμπέλα που κρατούσε ο Ροντρίγκεζ έγραφε «Let's get loud for Black Lives Matter», ένα λογοπαίγνιο με το γνωστό τραγούδι της Λόπεζ.

https://www.instagram.com/p/CBKJ959H5ID

«Λος Άντζελες είμαστε υπερήφανοι που είμαστε μαζί σου σε αυτή την ειρηνική διαμαρτυρία απόψε», έγραψε ο Ροντρίγκεζ στη δική του ανάρτηση στο Instagram. «Είμαστε υπερήφανοι που περπατάμε μαζί σου και που βοηθάμε να φτάσει παντού ένα τόσο σημαντικό μήνυμα».

https://www.instagram.com/p/CBKG43Tg1Hx

ΔΗΜΟΦΙΛΗ