ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σον Κόνερι: Προς πώληση για 30 εκατ. ευρώ το εκπληκτικό σπίτι του στη Νίκαια (pics)

Σον Κόνερι: Προς πώληση για 30 εκατ. ευρώ το εκπληκτικό σπίτι του στη Νίκαια (pics)
AP Photo/Evan Agostini

Το ποσό μπορεί να ακούγεται μεγάλο, αλλά η βίλα του -007- Σον Κόνερι με την εκπληκτική θέα στη Μεσόγειο αξίζει κάθε σεντ...

Ο, 89χρονος πλέον, Σκωτσέζος ηθοποιός είχε αγοράσει το σπίτι μετά το γάμο του με τη δεύτερη σύζυγό του, τη ζωγράφο Μισέλ Ροκεμπρίν και οι δύο τους έζησαν μαζί εκεί μέχρι και τη δεκαετία του ‘80. Πρόκειται για μία καταπληκτική έπαυλη ρυθμού Belle Epoque που χτίστηκε το 1928 και έχει συνολικό εμβαδό 1.000 τ.μ.

Το σπίτι είναι χτισμένο μέσα σε έκταση 5.000 τ.μ., στην πλαγιά ενός λόφου και έχει μοναδική θέα στη θάλασσα. Αυτό, όμως, δεν είναι το μόνο που του δίνει αξία:

Εχει έξι ορόφους, πέντε υπνοδωμάτια, δύο ξενώνες, δύο μεγάλες πισίνες (εσωτερική και εξωτερική με θαλασσινό νερό), εσωτερικό ασανσέρ, δύο γκαράζ, γυμναστήριο, σάουνα, τεράστιες βεράντες, κήπους που φτάνουν μέχρι τη θάλασσα και φυσικά ιδιωτική παραλία.

Αν και βρίσκεται σε πολύ κεντρικό σημείο του κόλπου της Νίκαιας, απομονώνεται από τα βλέμματα των περαστικών, καθώς οι πέτρινοι πύργοι και οι αυτόματες πύλες εισόδου εξασφαλίζουν απομόνωση για τους ενοίκους.

Το σπίτι πωλείται με αρχική τιμή 30 εκατομμυρίων ευρώ, από το μεσιτικό γραφείο Knight Frank, το οποίο ειδικεύεται σε πολυτελείς κατοικίες στη γαλλική Ριβιέρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ