ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Πιρς Μπρόσναν «δεν νιώθει καμία πικρία για τον Τζέιμς Μποντ» - Έτσι λέει τουλάχιστον

Ο Πιρς Μπρόσναν «δεν νιώθει καμία πικρία για τον Τζέιμς Μποντ» - Έτσι λέει τουλάχιστον
Greg Allen/Invision/AP

Οι ηθοποιοί που φεύγουν από τις ταινίες Μποντ, σπάνια το κάνουν με χαρά. Ισχύει σε όλες ανεξαιρέτως τις περιπτώσεις, καθώς η παραγωγή επιθυμεί να ανανεώνει τον πρωταγωνιστή κάθε λίγο, κάτι που αφήνει τον προηγούμενο στα κρύα του λουτρού. Ο Πιρς Μπρόσναν λέει τώρα ότι δεν έχει άσχημα συναισθήματα για την περίοδο που έπαιξε τον 007, αν και τότε επιθυμούσε πολύ να συνεχίσει. 

Καμία πικρία δεν νιώθει ο Πιρς Μπρόσναν που έφυγε, ή μάλλον τον έφυγαν νωρίς από το κινηματογραφικό franchise του Τζέιμς Μποντ. Ο Ιρλανδός ηθοποιός ανέλαβε τον εμβληματικό ρόλο το 1995 με την ταινία «Επιχείρηση χρυσά μάτια», συνεχίζοντας να πρωταγωνιστεί σε τρεις ακόμη ταινίες πριν τον βγάλουν εκτός μετά την ταινία «Πέθανε μία άλλη μέρα» του 2002. Σύμφωνα με τον Μπρόσναν, οι παραγωγοί θεώρησαν ότι το franchise χρειάζονταν ανανέωση και επέλεξαν τον Ντάνιελ Κρεγκ να αναλάβει τον ρόλο, παρόλο που o Μπρόσναν επιθυμούσε διακαώς να κάνει και την πέμπτη του ταινία 007.

Τώρα, σχεδόν δύο δεκαετίες αργότερα, ο 67χρονος σήμερα ηθοποιός λέει ότι δεν νιώθει τίποτα αρνητικό για το franchise.

«Δεν αισθάνομαι καμία λύπη. Δεν αφήνω τη λύπη να έρθει στον κόσμο μου... Απλώς οδηγεί σε περισσότερη δυστυχία και περισσότερη λύπη», είπε στην εφημερίδα «The Guardian» σε μια συνέντευξη που έδωσε για να προωθήσει την ταινία «Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga», στην οποία έχει ένα μικρό ρόλο.

Screen Shot 2020 07 03 at 10.24.58

@Imdb

«Ο ρόλος του Μποντ ήταν ένα δώρο που συνεχίζει να μου δίνει και μου επέτρεψε να κάνω μία υπέροχη καριέρα. Ο Μποντ σε ακολουθεί για πάντα», είπε ο ηθοποιός. Το ρόλο του Μποντ ακολούθησαν μεταξύ άλλων, η συμμετοχή του στο «Mamma Mia», καθώς και ο πρωταγωνιστικός ρόλος στην τηλεοπτική σειρά «The Son».

«Δεν έχω καμία διάθεση να συνταξιοδοτηθώ», είπε τέλος και πρόσθεσε: «Είμαι 67 χρόνων, τώρα και οι ρόλοι που θα έρθουν σε μένα θα είναι αυτοί του γέροντα, και μία στροφή στην κωμωδία. Σε αυτό το σημείο της ζωής μου, δεν ξέρω τι άλλο να κάνω, από το να παίζω και να ζωγραφίζω».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ