ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μετά την Κάιλι Τζένερ, το Forbes αποκαθηλώνει και την Κιμ Καρντάσιαν: «Δεν είναι δισεκατομμυριούχος»

Μετά την Κάιλι Τζένερ, το Forbes αποκαθηλώνει και την Κιμ Καρντάσιαν: «Δεν είναι δισεκατομμυριούχος»
Evan Agostini/Invision/AP

Μετά την Κάιλι Τζένερ, σειρά παίρνει το διασημότερο μέλος της οικογένειας Καρντάσιαν, που επίσης μπήκε στο μικροσκόπιο του Forbes, με συνέπεια να αμφισβητηθεί το στάτους της ως δισεκατομμυριούχου. Και η Κιμ Καρντάσιαν υπερβάλει, λοιπόν, σύμφωνα με το περιοδικό... 

Πρώτα κατέρριψε τους ισχυρισμούς της Κάιλι Τζένερ ότι είναι η «νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος» και τώρα το Forbes αμφισβητεί τα όσα υποστηρίζει ακόμη ένα μέλος της οικογένειας Καρντάσιαν - Τζένερ. Το περιοδικό, που κάθε χρόνο καταρτίζει τη σχετική λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους ανά κατηγορία και γενικότερα, έκανε φύλλο και φτερό τα οικονομικά της Κιμ και ισχυρίζεται τώρα ότι η διάσημη τηλεπερσόνα υπερβάλλει και δεν είναι δισεκατομμυριούχος.

Πριν από λίγες ημέρες, ο σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν, ο Αμερικανός ράπερ Κάνιε Γουέστ -ο οποίος σκοπεύει να βάλει υποψηφιότητα και για την προεδρία των ΗΠΑ, όπως δήλωσε- έστειλε συγχαρητήριο μήνυμα στη σύζυγό του, επειδή έγινε «δισεκατομμυριούχος», όταν εκείνη ανακοίνωσε ότι πούλησε το 20% της εταιρείας της, KKW Beauty cosmetics στον όμιλο Coty έναντι 200 εκατομμυρίων δολαρίων.

Παρά τους ισχυρισμούς της Καρντάσιαν και του Γουέστ, το Forbes εκτιμά ότι η συμφωνία εξακολουθεί να διαμορφώνει τη συνολική αξία της περιουσίας της Κιμ Καρντάσιαν σε περίπου 900 εκατομμύρια δολάρια.

Η επιχειρηματίας κατέχει τώρα ένα μερίδιο 72% της εταιρείας καλλυντικών, αλλά το Forbes ισχυρίζεται ότι το 8% που ανήκει στη μητέρα της Καρντάσιαν, Κρις Τζένερ, την εμποδίζει να γίνει δισεκατομμυριούχος.

Τον περασμένο Μάιο, το Forbes ξεκίνησε μια σκληρή μάχη με την οικογένεια, ανακοινώνοντας ότι η Κάιλι Τζένερ δημοσιοποίησε «φορολογικές δηλώσεις που πιθανότατα είναι πλαστές», σε μια προσπάθεια να πείσει ότι είναι δισεκατομμυριούχος. Οι δικηγόροι της Κάιλι Τζένερ απάντησαν απαιτώντας ανάκληση και κατακεραύνωσαν το περιοδικό για τα «εξοργιστικά ψέματα» του. Η διαμάχη δεν είναι απίθανο να οδηγήσει τις δύο πλευρές στα δικαστήρια, ιδιαίτερα τώρα που γίνεται φανερό ότι το Forbes έχει στο στόχαστρό του όλη την οικογένεια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ