ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Μαντόνα φωτογραφίζεται topless, με μια πατερίτσα και αγνώριστη και προκαλεί αντιδράσεις

Η Μαντόνα φωτογραφίζεται topless, με μια πατερίτσα και αγνώριστη και προκαλεί αντιδράσεις
Chris Pizzello/Invision/AP

Η Μαντόνα στις 16 Αυγούστου ετοιμάζεται να γιορτάσει τα 62α γενέθλιά της, αλλά αυτό δεν την πτοεί καθόλου. 

Η τραγουδίστρια και performer δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία που όχι μόνο έσπασε τα κοντέρ, αλλά προκάλεσε και πολλές αντιδράσεις. Η τραγουδίστρια γνωρίζει καλά εδώ και χρόνια τον τρόπο για να προκαλεί, για την ακρίβεια είναι η πρώτη διδάξασα.

Με μία τελευταία ανάρτησή της στο instagram τροφοδότησε τους 15 εκατομμύρια followers της με έναν ακόμα λόγο για να τη θαυμάσουν, ή να τη σχολιάσουν αρνητικά.

Η 61χρονη βασίλισσα της ποπ φωτογραφίζεται μπροστά στον καθρέφτη του σπιτιού της, φορώντας μόνο το κάτω εσώρουχό της, χωρίς σουτιέν, και ενώ στηρίζεται σε μια πατερίτσα. «Όλοι έχουν ένα δεκανίκι», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της, και μέσα σε λίγες ώρες τα likes έχουν ξεπεράσει τις 830.000.

https://www.instagram.com/p/CCUtfVyhAe4

Βέβαια, όπως ήταν λογικό, δεν έλειψαν και τα εκατοντάδες σχόλια όχι μόνο για την τόλμη της να φωτογραφηθεί έτσι, αλλά και για το πόσο αγνώριστο είναι το πρόσωπό της από τις κάθε είδους επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί. Η ίδια δεν δείχνει πάντως να απασχολείται από τα σχόλια και συνεχίζει να κάνει αυτό που ξέρει καλά. Ενδεχομένως καλύτερα από το να τραγουδάει...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ