ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπρους Σπρίνγκστιν: Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το live «Streets of Philadelphia» του 1999

Μπρους Σπρίνγκστιν: Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το live «Streets of Philadelphia» του 1999
Brad Barket/Invision/AP

Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ο Μπρους Σπρίνγκστιν θα απέχει για ένα διάστημα -όπως και χιλιάδες καλλιτέχνες- από τις συναυλίες. Αποζημίωσε το κοινό του όμως, με τη διάθεση για πρώτη φορά μιας εμβληματικής live ηχογράφησης, της συναυλίας «Streets of Philadelphia», που ηχογραφήθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου 1999, στη Φιλαδέλφεια. 

Το άλμπουμ δεν ήταν ποτέ επίσημα διαθέσιμο και για πολλά χρόνια κυκλοφορούσε ως bootleg, σπάνιο, πανάκριβο και περιζήτητο από τους φαν του Σπρίνγκστιν, ενώ στην ηχογράφηση συμμετέχει το συγκρότημα του τραγουδιστή, οι «The E Street Band».

Στη συναυλία ακούστηκαν 22 τραγούδια και άνοιξε με το «Incident on 57th Street» και το «The Ties That Bind», ενώ περιλαμβάνει τραγούδια όπως το «Prove it All Night», «Atlantic City», «Point Blank», «Badlands», «Tenth Avenue Freeze Out» και πολλά άλλα. Ο τίτλος του άλμπουμ προέρχεται από το τραγούδι που έγραψε για την ταινία του 1993 «Φιλαδέλφεια», με πρωταγωνιστές τους Τομ Χανκς και Ντένζελ Ουάσινγκτον, μια ταινία που δικαίως χάρισε στον πρώτο ένα Όσκαρ για την καταπληκτική ερμηνεία του.

Η πώληση του άλμπουμ έχει ήδη ξεκινήσει μέσω της επίσημης σελίδας του Αμερικάνου μουσικού.

Τον Μάιο ο Μπρους έδωσε στη δημοσιότητα μια σπάνια ζωντανή εμφάνιση από το 1981 με στόχο να ενισχύσει το ταμείο ανακούφισης των πληγέντων από την πανδημία Covid-19 στο Νιου Τζέρσεϊ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ