ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Γιώργος Λάνθιμος έγινε... τραγούδι από Ιταλό καλλιτέχνη (vid)

Ο Γιώργος Λάνθιμος έγινε... τραγούδι από Ιταλό καλλιτέχνη (vid)
ΑΡ Photo

Γνώρισε διεθνή επιτυχία, έφτασε στα Όσκαρ με ρεκόρ υποψηφιοτήτων και τώρα ήρθε η ώρα ο Γιώργος Λάνθιμος να γίνει και τραγούδι. Ο Ιταλός dj, τραγουδιστής και παραγωγός Delmoro ευελπιστεί με το τραγούδι Lanthimos να κάνει την επιτυχία του καλοκαιριού. 

Ο Delmoro πριν ασχοληθεί με τη μουσική ήταν αρχιτέκτονας και σήμερα θεωρείται ένας από τους ανθρώπους που ανανεώνουν την ιταλική ποπ, επιστρέφοντας στηνelectronica των 80s, μια περίοδο κατά την οποία η Italodisco γνώρισε τεράστια επιτυχία. Ήδη, έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία με το τραγούδι «Balia»

Τώρα, με όπλα του τη νοσταλγία, το άρωμα Μεσογείου και κυρίως Ελλάδας και το όνομα του Έλληνα σκηνοθέτη, δίνει στην αγορά το νέο του single, το «Lanthimos».

Όπως είπε ο ίδιος, το τραγούδι γράφτηκε κατά τη διάρκεια του lockdown και μιλάει για το «ξύπνημα» και την «επιθυμία να βουτήξεις σε ένα καλοκαίρι με το μυαλό και τις αισθήσεις κοιμισμένες από ένα χειμώνα που μας άφησε όλους μεγαλύτερους κατά ένα χρόνο». Όλα αυτά τα σχηματοποίησε σε ένα ελληνικό όνομα, το οποίο κατά τον ίδιο θυμίζει εξωτικό ελληνικό νησί, αλλά και το κινηματογραφικό σύμπαν του Γιώργου Λάνθιμου, κάτι απόλυτα «ελληνικό και μεσογειακό».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ