ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κιμ Καρντάσιαν: Ζητούμε κατανόηση, ο Κάνιε πάσχει από διπολική διαταραχή

Κιμ Καρντάσιαν: Ζητούμε κατανόηση, ο Κάνιε πάσχει από διπολική διαταραχή
ΑΡ Photo

Η Κιμ Καρντάσιαν αποκάλυψε ότι ο ράπερ σύζυγός της, Κάνιε Ουέστ, πάσχει από διπολική διαταραχή και ζήτησε συμπόνια και ενσυναίσθηση, καθώς εκείνος και η οικογένειά του προσπαθούν να διαχειριστούν την ασθένειά του.

Η δημόσια παραδοχή της Καρντάσιαν, στο λογαριασμό της στο Instagram, είναι το πρώτο δημόσιο σχόλιό της μετά από εβδομάδες ασυνάρτητων συνεντεύξεων, δημοσίων εμφανίσεων και αναρτήσεων στο Twitter από τον Ουέστ, οι οποίες ήγειραν ανησυχία σχετικά με την ψυχική υγεία του τραγουδιστή.

«Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, ο Κάνιε πάσχει από διπολική διαταραχή», έγραψε η πρωταγωνίστρια τηλεριάλιτι, περιγράφοντάς τον ως έναν «ευφυή αλλά περίπλοκο άνθρωπο».

Η Καρντάσιαν δεν αναφέρθηκε στα σχέδια του Γουέστ να θέσει υποψηφιότητα για τον Λευκό Οίκο στις εκλογές του Νοεμβρίου του 2020.

«Εκείνοι που βρίσκονται κοντά στον Κάνιε γνωρίζουν την καρδιά του και κατανοούν ότι οι δηλώσεις του μερικές φορές δεν συμφωνούν με τις προθέσεις του», λέει επίσης η Καρντάσιαν.

«Είναι ένας εκπληκτικός και πανέξυπνος άνθρωπος που ήλθε αντιμέτωπος με πολλές πιέσεις. Είναι καλλιτέχνης, είναι μαύρος και ο θάνατος της μητέρας του τον πλήγωσε βαθιά», πρόσθεσε.

Η ανάρτηση της Κιμ Καρντάσιαν ήρθε μετά από μια σειρά από tweets του Κάνιε Ουέστ, μεταξύ άλλων ενός στο οποίο γράφει πως προσπαθεί να πάρει διαζύγιο από την Καρντάσιαν. Το tweet γρήγορα διαγράφηκε. Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, υποστήριξε ότι η οικογένειά του προσπαθεί να τον πείσει να πάει σε κάποιο ψυχιατρικό ίδρυμα.

Το ζεύγος παντρεύτηκε το 2014 και έχει τέσσερα παιδιά.

Η Κιμ Καρντάσιαν έγραψε ότι εκείνη και η οικογένειά της προσπαθούν να βρουν βοήθεια για τον σύζυγό της και μίλησε για το στίγμα και τις παρανοήσεις γύρω από το θέμα της ψυχικής υγείας.

«Ζητώ ευγενικά από τα ΜΜΕ και το κοινό να μας δώσουν τη συμπόνια και την ενσυναίσθηση που χρειαζόμαστε προκειμένου να μπορέσουμε να το ξεπεράσουμε», κατέληξε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ