ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πρισίλα Πρίσλεϊ: Η αυτοκτονία του Μπεν ήταν μια από τις πιο σκοτεινές στιγμές της ζωής μου

Πρισίλα Πρίσλεϊ: Η αυτοκτονία του Μπεν ήταν μια από τις πιο σκοτεινές στιγμές της ζωής μου

Βαθειά συγκινημένη και εμφανώς συντετριμμένη από την αυτοκτονία του εγγονού της, Μπέντζαμιν Κίο, η Πρισίλα Πρίσλεϊ άνοιξε την καρδιά της και μοιράστηκε τον πόνο της με μια ανάρτησή της στο Facebook

Η 75χρονη Πρισίλα, η οποία υπήρξε παντρεμένη με τον Έλβις Πρίσλεϊ από το 1967 έως το 1973, έγραψε στην ανάρτησή της ότι πρόκειται για «μία από τις πιο σκοτεινές ημέρες της ζωής της».

«Αυτές είναι μερικές από τις πιο σκοτεινές ημέρες της ζωής της οικογένειάς μου», αρχίζει να γράφει στην ανάρτησή της. «Το σοκ της απώλειας του Μπεν ήταν συντριπτικό. Το να προσπαθώ να ενώσω όλα τα κομμάτια προκειμένου να καταλάβω τα πιθανά γιατί (της πράξης του), με έχουν διαλύσει. Κάθε μέρα που ξυπνάω, προσεύχομαι να είναι καλύτερα. Μετά, σκέφτομαι την κόρη μου και τον πόνο που περνά καθώς ήταν μια πολύ αφοσιωμένη μητέρα.

(ΑP Photo)

Ο πατέρας του Μπεν, ο Ντάνι, είναι συντετριμμένος, καθώς ο Μπεν ήταν ο μοναδικός γιος του. Η Ρίλεϊ, που ήταν τόσο κοντά του. Η Χάρπερ και ο Φίνλεϊ που λάτρευαν τον Μπεν. Ο Νaβαρόνε που παλεύει πολύ σκληρά με την απώλεια και τον θάνατο. Αναπαύσου εν ειρήνη Μπεν, σε αγαπούσαμε», καταλήγει το κείμενο.

Στην ανάρτησή της, η Πρισίλα Πρίσλεϊ αναφέρεται στην κόρη της, Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, στον πατέρα του Μπέντζαμιν, Ντάνι Κίο και στα αδέρφια του, Ρίλεϊ και τα δίδυμα Χάρπερ και Φίνλεϊ, τα οποία είναι μόλις 11 ετών.

Ο εκπρόσωπος της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ είχε δηλώσει πριν από μερικές μέρες σχετικά με τον θάνατο του γιου της: «Η Λίζα είναι συντετριμμένη, απαρηγόρητη, αλλά προσπαθεί να παραμείνει δυνατή για τα 11χρονα δίδυμα της και την μεγαλύτερη κόρη της, Ρίλεϊ. Λάτρευε αυτό το αγόρι. Ήταν η αγάπη της ζωής της».

(ΑP Photo)

Ο 27χρονος Μπέντζαμιν Κίο αυτοκτόνησε στις 12 Ιουλίου, ανήμερα των γενεθλίων της συντρόφου του, στο σπίτι της μητέρας του Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ μετά από πάρτι που έκαναν με φίλους. Οι γείτονες, άκουσαν τη σύντροφό του, Νταϊάνα Πίντο, να του φωνάζει «Μην το κάνεις».

Μετά την αυτοκτονία του –πυροβολήθηκε με όπλο στο πρόσωπο– αποκαλύφθηκε ότι πάλευε με τους εθισμούς του στα ναρκωτικά και το αλκοόλ και ότι η σαϊεντολογία του είχε καταστρέψει την ζωή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ