ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Όσκαρ 2016: Αυτές είναι οι χειρότερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Όσκαρ 2016: Αυτές είναι οι χειρότερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί
Twitter

Κάθε χρόνο, η κινηματογραφική βιομηχανία επιμελείται τις εμφανίσεις της για να περάσει στην ιστορία ενός λαμπερού κόκκινου χαλιού. Ωστόσο υπάρχουν και εκείνοι που προτιμούν να μείνουν στη μνήμη μας με απίθανα εκκεντρικές, εξωφρενικές εμφανίσεις που δείχνουν τόλμη, τουλάχιστον. Αυτές είναι δέκα εμφανίσεις που έθεσαν τους αμφιβληστροειδείς μας σε κίνδυνο. 

CHER, 1986

Δεν ξέρουμε τι να πρωτοσχολιάσουμε στην εμφάνιση της Cher, την έλλειψη υφάσματος ή την πληθώρα φτερών; Απλά λυπόμαστε τον celebrity που αναγκάστηκε να καθίσει πίσω της κατά την διάρκεια της τελετής.

CHER, 1988

Μια ακόμη φορά που η Cher επέλεξε την λάθος στιγμή για να μας δείξει το καλλίγραμμο κορμί της. Ακόμα και το χρυσό αγαλματίδιο που απέσπασε εκείνη την βραδιά δεν κατάφερε να επανορθώσει για το λάθος, το μεγάλο λάθος (ή μήοως τη μεγάλη πονηριά;) του στιλίστα της.

CELINE DION, 1999

Δεν καταλαβαίνουμε, απλά δεν καταλαβαίνουμε την λογική της Celine εκείνη την χρονιά. Φόρεσε ανάποδα το κοστούμι της, κοιτάχτηκε, σκέφτηκε "θα μείνουν με ανοιχτό το στόμα" και βγήκε. Τα κατάφερε ωστόσο, μείναμε με ανοιχτό το στόμα για όλους τους λάθος λόγους.

BJORK, 2001

Μια εμφάνιση της Bjork έμεινε στην ιστορία και τα memes που ακολούθησαν ήταν αμέτρητα. Εμάς μας ξεπερνά η έμπνευση, η εκτέλεση και το αυγό (;) στη γάμπα της.

LARA FLYNN BOYLE, 2003

Δεν θα ντραπούμε να το πούμε, η Lara Flynn Boyle μοιάζει με κακοντυμένο μασκαρά σε αποκριάτικο πάρτι της δεκαετίας του 90, ή απλά με μεθυσμένη μπαλαρίνα ή μήπως και τα δύο;

BARBRA STREISAND, 1969

Δεν θα θέλαμε να σχολιάσουμε τη ντίβα της καλλιτεχνικής σκηνής αλλά για ακόμα μια φορά πρέπει να αναρωτηθούμε αν είχε καθρέφτη στο σπίτι της προτού κάνει μια εμφάνιση που εντυπωσίασε αρνητικά πολλούς.

GEENA DAVIS, 1992

Εκτεθειμένα πόδια, φούστα-τούρτα, μαύρο καλσόν... δεν ξέρουμε από πού να πιάσουμε το λάθος και που να τελειώσουμε.

FAITH HILL, 2002

Το φόρεμα της Faith Hill μοιάζει φτιαγμένο από παιδιά του δημοτικού ή από σχεδιαστή με αχρωματοψία. Δεν εξηγείται διαφορετικά η έκρηξη χρωμάτων...

PHARRELL WILLIAMS, 2014

Κάτι πολύ κακό συνέβη στο παντελόνι του Pharrell και η γυναίκα του μάλλον φόρεσε το σμόκιν που προορίζονταν για εκείνον. Μπερδευτήκαμε πάρα, μα πάρα πολύ.

MARION COTILLARD, 2015

Δεν πιστεύαμε πως θα το πούμε ποτέ αυτό για τη super κομψή Cotillard αλλά μάλλον κάπου χάθηκε στη μετάφραση στο δρόμο από το Παρίσι στο Κόκκινο Χαλί της Πόλης των Αγγέλων.

Ποιοί θα γράψουν ιστορία στο κόκκινο χαλί φέτος; Μπορείς να το ανακαλύψεις ζωντανά παρακολουθώντας τα κανάλια Novacinema που προβάλλουν σε αποκλειστικότητα την τελετή των βραβείων Oscar, την πιο λαμπρή γιορτή του κινηματογράφου την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου! Επίσης για τους συνδρομητές των καναλιών Novacinema η τελετή είναι διαθέσιμη στο Nova GO σεtablet, laptop ή smartphone τόσο live όσο και Οn Demand, και μάλιστα εντελώς δωρεάν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ