ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Νιλ Γιάνγκ: Γιατί θέλει να μηνύσει τον Ντόναλντ Τραμπ

Νιλ Γιάνγκ: Γιατί θέλει να μηνύσει τον Ντόναλντ Τραμπ
ΑΡ Photo

Ένα τραγούδι του Νιλ Γιάνγκ, το οποίο παίζεται εδώ και καιρό στις συγκεντρώσεις του Ντόναλντ Τραμπ, είναι η αφορμή για να στραφεί ο δημιουργός εναντίον του Αμερικανού Προέδρου. Οι αιτίες, όμως, είναι άλλες... 

Ο Ντόναλντ Τραμπ παίζει το «Rockin' in the Free World» στις συγκεντρώσεις του τα τελευταία τέσσερα χρόνια, παρά τις αντιρρήσεις του Νιλ Γιανγκ, ο οποίος συχνά έχει πει ότι δεν έχει κανένα νομικό δικαίωμα να τον σταματήσει όσο η εκστρατεία πληρώνει τα τέλη αδειοδότησης.

Όμως, σε μια νέα ανάρτηση στον επίσημο ιστότοπό του, ο Γιανγκ λέει ότι επανεξετάζει αυτή τη στάση εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο χειρίστηκε ο Τραμπ τις φυλετικές ταραχές στο Πόρτλαντ του Όρεγκον.

«Αλλάζω γνώμη και θα καταθέσω μήνυση εναντίον του Τραμπ», γράφει. «Επανεξέταση. Το κοιτάζω ξανά. Υπάρχει μια μακρά ιστορία που πρέπει να λάβουμε υπόψη και αρχικά αποφάσισα να μην συνεχίσω. Αλλά μετά ο πρόεδρος Τραμπ διέταξε τους κακοποιούς με στολή να κατέβουν στους δρόμους μας. Ήταν απόφασή του. Το διέταξε ο ίδιος. Όλα αυτά τα DJT».

«Ο Τραμπ δεν σέβεται το στρατό μας», συνεχίζει. «Τώρα σκοπεύει να τους κατεβάσει στους δρόμους της Αμερικής κατά των νομοταγών πολιτών για μια πολιτική παρωδία ενορχηστρωμένη από έναν αμφισβητούμενο πρόεδρο...

Αυτοί είναι κακοποιοί χωρίς ταυτότητες που πυροβολούν Αμερικανούς στους δρόμους. Δεν είναι η αστυνομία μας. Η αστυνομία μας πρέπει να συλλάβει αυτούς τους ανεκπαίδευτους κακοποιούς για παράβαση των νόμων μας».

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ