ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ντέμι Λοβάτο: Γιορτάζει δύο χρόνια «καθαρή» από τα ναρκωτικά

Ντέμι Λοβάτο: Γιορτάζει δύο χρόνια «καθαρή» από τα ναρκωτικά
ΑΡ Photo

Πέρασαν δύο χρόνια από τον Ιούλιο του 2018 όταν η τραγουδίστρια Ντέμι Λοβάτο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο εξαιτίας υπερβολικής δόσης ναρκωτικών. Πλέον, δηλώνει ότι είναι τελείως καλά και πλήρως απεξαρτημένη και προσθέτει ότι η ζωή της έχει αλλάξει τρομερά και εξαιτίας της σχέσης της με τον ηθοποιό Μαξ Ίριχ.

«Δεν είναι μόνο επειδή ερωτεύτηκα, αλλά επειδή τα τελευταία χρόνια, έχω κάνει πολλή δουλειά με τον εαυτό μου απ' ό,τι είχα κάνει σε όλη μου τη ζωή», έγραψε πρόσφατα η τραγουδίστρια στο Instagram.

Στην ανάρτησή της τόνισε τη πίστη της στο Θεό που όπως σημείωσε «μου έδωσε άπειρη ασφάλεια», ενώ ευχαρίστησε την «οικογένεια, τους φίλους και τους θαυμαστές» που την υποστήριξαν στο ταξίδι της απεξάρτησής της.

https://www.instagram.com/p/CDCROdVhvXo

Πρόσφατα, η τραγουδίστρια μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετώπισε σχετικά με την εικόνα του σώματός της και τον εθισμό της στα ναρκωτικά, από τα οποία θεωρεί πλέον ότι είναι καθαρή.

«Έβαζα ανθρώπους να με προσέχουν τα βράδια πριν από μία φωτογράφηση, ώστε να είμαι σίγουρη ότι δεν θα έτρωγα τίποτα και δεν θα ήμουν πρησμένη την επόμενη μέρα», είπε η ποπ σταρ. «Τώρα ζω σε έναν τελείως διαφορετικό κόσμο. Δεν προετοιμάζομαι για φωτογράφηση. Και μπορώ να φάω πρωινό».

https://www.instagram.com/p/CDHm4wDhrzL

Στη συνέχεια αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στη θεραπεία απεξάρτησης που έκανε μετά την υπερβολική δόση ναρκωτικών το 2018, ενώ αποκάλυψε ότι είχε προγραμματίσει να κυκλοφορήσει το έβδομο της άλμπουμ και να περιοδεύσει εντός του 2020, κάτι το οποίο θα πάει πιο πίσω εξαιτίας της πανδημίας Covid-19.

Ωστόσο υποστήριξε ότι τελικά η καραντίνα, εξαιτίας του νέου κορονωϊού, έκανε καλό στην ίδια και τη σχέση της με τον ηθοποιό Μαξ Ίριχ. «Είναι πολύ συνηθισμένο για τους ανθρώπους, όταν συμβαίνει μία κρίση ή όταν παρατηρούν ότι γλιστρούν σε παλιά μοτίβα ή συμπεριφορές, να δουλεύουν με τον εαυτό τους. Έτσι, για να μπορέσω να τα βγάλω πέρα αυτήν την περίοδο, χωρίς να πάθω κρίση, δούλεψα με τον εαυτό μου, γιατί είχα πολύ χρόνο και ήταν κάτι το πολύ όμορφο», είπε.

Τέλος η ποπ σταρ είπε ότι ξέρει πια τι πραγματικά θέλει. «Θέλω μία καριέρα που δεν θα έχει σχέση με το σώμα μου. Θέλω να αφορά τη μουσική μου και τους στίχους μου και τα μηνύματα που θέλω να στείλω. Η μουσική μού έφερε τόσο μεγάλη χαρά όταν ήμουν νεότερη και έχασα αυτήν τη χαρά μέσα στη φασαρία της μουσικής βιομηχανίας. Ήταν άθλια. Και δεν θέλω ποτέ να είναι ξανά έτσι. Αυτό θέλω», είπε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ