ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Μόνικα Μπελουτσι στην Αθήνα - Ετοιμάζεται για το ρόλο της Μαρίας Κάλλας (pics)

Η Μόνικα Μπελουτσι στην Αθήνα - Ετοιμάζεται για το ρόλο της Μαρίας Κάλλας (pics)
ΑΡ Photo

H Ιταλίδα σταρ του κινηματογράφου Μόνικα Μπελούτσι βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Αθήνα, όπου και θα επιστρέψει το Σεπτέμβριο προκειμένου να ενσαρκώσει τη Μαρία Κάλλας στο Ηρώδειο.

Η Μπελούτσι επέλεξε συμβολικά τη γενέτειρά της Ιταλία (Festival dei Due Mondi, Spoleto, 27 Αυγούστου 2020) και τον τόπο καταγωγής της σοπράνο, την Ελλάδα (Ηρώδειο 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2020), για την έναρξη της παγκόσμιας της περιοδείας του θεατρικού έργου Lettres de la Callas.

Για την Ελληνίδα ντίβα, την οποία υποδύεται στο θέατρο, η Μπελούτσι είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της: «Υπάρχουν κοινά στοιχεία (ανάμεσα στην ίδια και την Κάλλας). Ήταν μία γυναίκα από την Μεσόγειο όπως κι εγώ. Μετά, είναι ο κοσμοπολιτισμός. Και αυτή η αίσθηση της ευθραυστότητας, που υποκρύπτει μεγάλη δύναμη, όπως συμβαίνει γενικώς με τους ανθρώπους που ανεβαίνουν στη σκηνή. Αυτό που με αγγίζει περισσότερο, όμως, είναι αυτή η απεριόριστη ευαισθησία της Κάλλας, το στοιχείο που δίνει μία επιπλέον διάσταση στα πάντα. Ήταν μία γυναίκα που πολεμούσε με την καρδιά της, για την καρδιά της. Τελικά, είχε μια απλή καρδιά και αυτό ίσως τη σκότωσε».

Την άφιξη της ηθοποιού στην Αθήνα αποκάλυψε με ανάρτησή του στο Instagram ο επιχειρηματίας Χρύσανθος Πανάς.

https://www.instagram.com/p/CD6ChN8gj5y

ΔΗΜΟΦΙΛΗ