ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Συγγνώμη»: Το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας φωτογραφήθηκε στη Μήλο χωρίς μάσκες και απολογείται...

«Συγγνώμη»: Το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας φωτογραφήθηκε στη Μήλο χωρίς μάσκες και απολογείται...
ΑΡ Photo

Το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας, η βασίλισσα Μάξιμα και ο βασιλιάς Βίλεμ, ζήτησαν δημόσια συγγνώμη από τους κατοίκους της χώρας τους, μετά την αντίδραση που προκάλεσε μία φωτογραφία από τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Ελλάδα.

Το βασιλικό ζευγάρι είχε κάνει μέρος των διακοπών του στη Μήλο με τις κόρες του, την 16χρονη πριγκίπισσα Αμαλία, την 15χρονη πριγκίπισσα Αλεξία και την 13χρονη πριγκίπισσα Αριάν. Και δέχτηκαν σφοδρή κριτική για το ότι δεν ακολούθησαν πιστά τις οδηγίες για την αποτροπή της εξάπλωσης του κορωνοϊού κατά την διάρκεια των διακοπών τους.

Το θόρυβο προκάλεσε μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε στα social media και δείχνει την βασίλισσα Μάξιμα και τον βασιλιά Βίλεμ Αλεξάντερ να ποζάρουν δίπλα σε έναν υπάλληλο ταβέρνας, σε απόσταση μικρότερη του ενός μέτρου και χωρίς μάσκες.

https://www.instagram.com/p/CENiZLzHEE_

Το βασιλικό ζευγάρι χρησιμοποίησε τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter για να ζητήσει συγγνώμη:

«Μια φωτογραφία εμφανίστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία δείχνει ότι κρατάμε πολύ μικρή απόσταση. Στον αυθορμητισμό της στιγμής, δεν δώσαμε σημασία. Φυσικά θα έπρεπε να το είχαμε κάνει, διότι η συμμόρφωση με τους κανόνες κατά του κορωνοϊού είναι απαραίτητη ακόμη κι όταν είμαστε σε διακοπές για τον έλεγχο της μετάδοσης του ιού».

Στην πλειοψηφία των σχολίων, οι Ολλανδοί φαίνεται ότι αποδέχονται τη συγγνώμη και επαινούν το βασιλικό ζεύγος για το θάρρος του.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ