ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

H Έμμα Γουάτσον θέλει να μάθει να κάνει καλύτερο σεξ

H Έμμα Γουάτσον θέλει να μάθει να κάνει καλύτερο σεξ
Facebook/ Emma Watson

Η Ερμιόνη Γκρέιντζερ μεγάλωσε. Πετώντας το ξόρκι της εφηβείας από επάνω της έχει αναδειχθεί σε μια φιγούρα με γυναικεία πυγμή, ένα 25χρονο κορίτσι που είναι ταγμένη στο να μάθει να ζει καλύτερα η ίδια αλλά και να κάνει τον κόσμο καλύτερο. Πλέον, μακριά από την Ακαδημία του Χόγκουαρτς, χωρίς κανέναν Χάρι Πότερ να την απασχολεί, η Γουάτσον θέλει να μάθει τα μυστικά του σεξ κάτι που έκανε με εγγραφή της σε ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου που προάγει το φεμινιστικό ερωτισμό.

Αυτό αποκάλυψε η Έμμα Γουάτσον που επιδιώκει να είναι άριστη τόσο στην υποκριτική, όσο και στο κρεβάτι στη συνάντηση της με την ακτιβίστρια δημοσιογράφο και φεμινίστρια Γκλόρια Στάινεμ σε φόρουμ για τη γυναικεία ταυτότητα σήμερα.

https://www.instagram.com/p/p

“Ένας φίλος μου με ενημέρωσε για την ιστοσελίδα OMGYes με θεματική τη γυναικεία σεξουαλικότητα” είπε στο Emmanuel Centre του Λονδίνου. “Είναι μια πρωτοβουλία που θα έπρεπε να είχε γίνει καιρό πριν, τη συστήνω ανεπιφύλακτα” πρόσθεσε. Το site με κόστος εγγραφής 50 ευρώ φιλοξενεί πλούτο πληροφοριών αλλά και ντοκιμαντέρ με “πραγματικές τεχνικές για οργασμό” και αν και ακριβό για πολλούς, για τη Γουάτσον είναι μια επένδυση που αξίζει να την κάνουν όλες οι γυναίκες εκεί έξω.

“Έχουμε χρηματοδοτηθεί με $4.6 εκατομμύρια για να κάνουμε τις δικές μας έρευνες επάνω στη σεξουαλικότητα. Φλοξενούμε μαρτυρίες για καλύτερο σεξ όχι από ηθοποιούς αλλά από πραγματικές γυναίκες που ξέρουν για τι μιλάνε” είπε εκπρόσωπος της ιστοσελίδας στη New York Daily News που δεν ενδιαφέρεται να βελτιώσει τη σεξουαλική ζωή μόνο των γυναικών αλλά και των αντρών.

Χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής το OMGYes.com δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να πειραματιστεί επάνω στην οθόνη του με μια touch-screen εφαρμογή που την αποκαλεί “προσομοιωτή αφής”.

Η Ερμιόνη μεγάλωσε

“Νοιώθω σαν να προσπαθούσα τόσο καιρό να αποδείξω ότι δεν μοιάζω με τον χαρακτήρα που με έκανε γνωστό. Η αλήθεια όμως μάλλον είναι ότι έχω πάρα πολλά κοινά στοιχεία με την Ερμιόνη” είπε η Γουάτσον που αδιαφορεί για τη βιομηχανία του θεάματος προσπαθώντας να κάνει ένα κόσμο καλύτερο για το φύλο της σήμερα.

emma

Mόλις πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε τη δημιουργία της δικής της γυναικείας λέσχης βιβλίου, Our Shared Shelf. “Το σχέδιο είναι να επιλέξετε και να διαβάσετε ένα βιβλίο κάθε μήνα και στη συνέχεια να γίνει μία συζήτηση για μία εβδομάδα για το περιεχόμενό του” είπε κάνοντας παράλληλα τη δική της προσθήκη στο online ράφι.

Το βιβλίο της Γκλόρια Στάινεμ Η ζωή μου στο δρόμο ανοίγει με τον ιδανικότερο τρόπο το μονοπάτι της αφυπνισμένης ενηλικίωσης στη σταρ που θα αφήσει στην άκρη την υποκριτική τουλάχιστον για ένα χρόνο ώστε να αφιερωθεί σε άλλους σκοπούς.

Παράλληλα η απόφοιτος λογοτεχνίας από το Brown University και πρέσβειρα του ΟΗΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ισότητα των δυο φύλων θέλει να γυρίσει τον κόσμο για να ακούσει “όσο το δυνατόν περισσότερες διαφορετικές γυναικείες φωνές” όπως είπε.

Η ενασχόληση της Γουάτσον με το φεμινισμό την ενηλικιώνει υπέροχα κάτι που αποδεικνύει στις ομιλίες της για την καμπάνια των Ηνωμένων Εθνών HeforShe της οποίας είναι σταυροφόρος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ