ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σάλμα Χάγιεκ: Σπάει πιάτα και χορεύει συρτάκι στην Πάρο (vid)

Σάλμα Χάγιεκ: Σπάει πιάτα και χορεύει συρτάκι στην Πάρο (vid)
ΑΡ Photo

Εδώ και λίγες μέρες η ηθοποιός Σάλμα Χάγιεκ και ο σύζυγός της, Φρανσουά Ανρί Πινό, ο Γάλλος μεγιστάνας του οίκου LVMH, βρίσκονται στην Ελλάδα και κάνουν διακοπές στην Πάρο.

Η ηθοποιός ανεβάζει συχνά στιγμιότυπα από τις διακοπές αυτές στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ινσταγραμ και όπως φαίνεται η Ελλάδα τη συνεπήρε τόσο πολύ που δεν άργησε να μάθει και πώς γίνεται ένα παραδοσιακό ελληνικό γλέντι.

Στο πρώτο από τα βίντεο που ανέβασε χτες στο λογαριασμό της, φαίνεται να χορεύει υπό τους ρυθμούς του «Ζορμπά», ενώ σε ένα δεύτερο βίντεο σπάει πιάτα με τη μουσική υπόκρουση του «Ζεϊμπέκικου της Ευδοκίας».

https://www.instagram.com/p/CEjptJvgquz

Στη λεζάντα που συνοδεύει τις δημοσιεύσεις της, γράφει: «Ξεκίνησα το βράδυ μου δείχνοντας ωραία, περιμένοντας υπομονετικά για το δείπνο μου. Εξι ώρες αργότερα έσπαγα πιάτα όπως επιτάσσει η ελληνική παράδοση».

Πριν από λίγες μέρες σε μια άλλη φωτογραφία φαίνεται η ίδια και ο σύζυγός της να φορούν τις προιστατευτικές τους μάσκες, αν και βρίσκονται σε εξωτερικό χώρο.

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία, η Χάγιεκ δίνει ένα φιλί στο μάγουλο του συζύγου της και γράφει στη λεζάντα: «Έρωτας στα χρόνια του κορωνοϊού».

https://www.instagram.com/p/CEEKuknosao

ΔΗΜΟΦΙΛΗ