ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Billboard Music Awards 2020 - Ο Post Malone σαρώνει με 16 υποψηφιότητες

Billboard Music Awards 2020 - Ο Post Malone σαρώνει με 16 υποψηφιότητες
ΑΡ Photo

Οι υποψήφιοι για τα πολύ σημαντικά μουσικά βραβεία Billboard 2020 ανακοινώθηκαν με το λευκό ράπερ Post Malone να προηγείται με 16 υποψηφιότητες.

Οι κατηγορίες στις οποίες είναι υποψήφιος ο ράπερ είναι οι εξής:

Καλύτερος Άνδρας Καλλιτέχνης, Καλύτερος Καλλιτέχνης του Billboard 200, Καλύτερος Καλλιτέχνης του Hot 100, Κορυφαίος Καλλιτέχνης Διαδικτυακής Ροής, Κορυφαίος Καλλιτέχνης σε Πωλήσεις, Κορυφαίος Καλλιτέχνης σε Ραδιοφωνικά Τραγούδια, Καλύτερος Ραπ Καλλιτέχνης, Καλύτερος Άνδρας Ραπ Καλλιτέχνης, Καλύτερη Περιοδεία Ραπ Καλλιτέχνη, Καλύτερος Καλλιτέχνης του Billboard 200 Album και Καλύτερο Ραπ Άλμπουμ για το Hollywood Bleeding, Καλύτερο Τραγούδι Διαδικτυακής Ροής, Καλύτερη Συνεργασία και Καλύτερο Ραπ Τραγούδι για το «Sunflower» με τον Swae Lee και Καλύτερο Ραπ Τραγούδι για το «Wow».

Ο Lil Nas X κέρδισε 13 υποψηφιότητες, ενώ οι Μπίλι Άιλις και Khalid είναι υποψήφιοι σε 12 κατηγορίες.

Οι Άιλις, Khalid, Jonas Brothers και Τέιλορ Σουίφτ είναι επίσης υποψήφιοι στην κατηγορία Καλύτερος Καλλιτέχνης. Οι DaBaby, Εντ Σίραν, Khalid και Lil Nas X είναι επίσης υποψήφιοι για στην κατηγορία Καλύτερος Άνδρας Καλλιτέχνης και οι Lizzo, Αριάνα Γκράντε, Halsey, Άιλις και Σουίφτ διεκδικούν το βραβείο Billboard στην κατηγορία Καλύτερη Γυναίκα Καλλιτέχνης.

Οι BTS, Dan + Shay, Jonas Brothers, Maroon 5 και Panic! at the Disco διεκδικούν βραβείο στην κατηγορία Καλύτερο Ντουέτο/Συγκρότημα και οι Roddy Ricch, Lizzo, Lil Nas X, Άιλις και DaBaby είναι υποψήφιοι για το βραβείο Καλύτερου Πρωτοεμφανιζόμενου Καλλιτέχνη.

Η τελετή απονομής των μουσικών βραβείων Billboard 2020 θα διεξαχθεί στις 14 Οκτωβρίου και θα προβληθεί από το NBC. Η τελετή αρχικά είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο, αλλά αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η Κέλι Κλάρκσον θα είναι οικοδέσποινα της βραδιάς για τρίτη συνεχή χρονιά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ