ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

O Γκόρντον Ράμσεϊ προσφέρει την καλύτερη δουλειά του κόσμου: Φαγητό και ταξίδια σ' όλον τον κόσμο

O Γκόρντον Ράμσεϊ προσφέρει την καλύτερη δουλειά του κόσμου: Φαγητό και ταξίδια σ' όλον τον κόσμο
ΑΡ Photo

Το καινούριο πρότζεκτ του διάσημου σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ περιλαμβάνει φαγητό, μεγάλες προκλήσεις και διεθνή ταξίδια. Για τις επόμενες δύο εβδομάδες, νέοι που επιζητούν την περιπέτεια μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής.

Ο διάσημος Βρετανός σεφ, εστιάτορας και τηλεοπτικός παρουσιαστής αναζητά λάτρεις του φαγητού και των ταξιδιών, ηλικίας από 16 έως 21 ετών, για μια νέα σειρά που θα προβληθεί σε «ένα μεγάλο δίκτυο» σύμφωνα με την εταιρεία παραγωγής του, Studio Ramsay.

Οι συμμετέχοντες θα μάθουν για την ιστορία και τον πολιτισμό κάθε ταξιδιωτικού προορισμού και θα παίρνουν μέρος σε δραστηριότητες που ανεβάζουν την αδρεναλίνη.

«Η σειρά θα περιλαμβάνει μερικές εξαιρετικές προκλήσεις και μερικές από τις πιο όμορφες χώρες», ανακοίνωσε ο ίδιος ο Ράμσεϊ σε ένα βίντεο που ανάρτησε στο Twitter.

«Ονειρεύεστε να ταξιδέψετε σε διεθνή προορισμό; Έχετε την επιθυμία να εξερευνήσετε τον κόσμο; Έχετε πάθος για τον πολιτισμό, το φαγητό και την περιπέτεια; Αν έχετε έντονη περιέργεια για να ζήσετε και να ανακαλύψετε νέους πολιτισμούς, υποβάλετε αίτηση για τη μεγαλύτερη ταξιδιωτική περιπέτεια!, λέει η εταιρεία παραγωγής του Γκόρντον Ράμσεϊ.

Δεν είναι σαφές εάν θα είναι μια αμειβόμενη ευκαιρία, αλλά φαγητό, ποτό και ταξίδια σε όλο τον κόσμο δωρεάν είναι αρκετά δελεαστικά για νέους έως 21 ετών.

Στην αίτηση συμμετοχής πρέπει να συμπληρωθούν ερωτήσεις σχετικά με τις γαστρονομικές δεξιότητες, τα ταλέντα, τα χόμπι, τα ταξίδια στο παρελθόν και τις φοβίες των υποψήφιων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 3 Οκτωβρίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ