ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τομ Γιορκ: Παντρεύτηκε τη σύντροφό του, Νταγιάνα Ροντσόνε, στη Σικελία (pics)

Τομ Γιορκ: Παντρεύτηκε τη σύντροφό του, Νταγιάνα Ροντσόνε, στη Σικελία (pics)
ΑΡ Photo

Καθώς ο κορωνοϊός αναγκαστικά σταμάτησε τις περιοδείες και τις συναυλίες, ο Τομ Γιορκ τραγουδιστής των Radiohead, βρήκε χρόνο να παντρευτεί...

Ο Γιορκ ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την επί τρία χρόνια σύντροφό του, Νταγιάνα Ροντσόνε, το περασμένο Σάββατο στη Villa Valguarnera στη Μπαγκερία της Σικελίας, όπως αναφέρει το ιταλικό Vanity Fair.

Ο Άγγλος τραγουδιστής, 51 ετών, και η Ιταλίδα ηθοποιός, 36 ετών, στη γαμήλια δεξίωση δεν είχαν πίστα για χορό και μοίρασαν στους 120 καλεσμένους μάσκες για τον κορωνοϊό.

Το προσωπικό της εταιρείας κέτερινγκ φέρεται επίσης να έκανε τεστ για COVID-19 πριν από την εκδήλωση, αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας «La Repubblica.

«Παρά τις δυσκολίες που προκαλεί η παγκόσμια πανδημία, είμαστε περήφανοι και χαρούμενοι που παντρευτήκαμε εδώ στη Σικελία. Η Σικελία είναι το νησί στο οποίο γεννήθηκε η Νταγιάνα», είπε ο Γιόρκ στο Vanity Fair ενόψει της γαμήλιας τελετής.

«Σε αυτές τις παράξενες στιγμές, ο γάμος μας μπορεί να είναι μια μικρή γιορτή, με τους φίλους και την οικογένειά μας, με την κουλτούρα και τον τρόπο ζωής της Σικελίας», συμπλήρωσε ο τραγουδιστής.

https://www.instagram.com/p/CFXHSUEDnrG

Ο φωτογράφος Γκρεγκ Γουίλιαμς δημοσίευσε ασπρόμαυρες φωτογραφίες από την ξεχωριστή μέρα, σε μία από τις οποίες εμφανίζονται οι νεόνυμφοι κάτω από έναν πολυέλαιο σε μία πολυτελή αίθουσα.

https://www.instagram.com/p/CFcrNPgDUXB

Ο Τομ Γιορκ και η Νταγιάνα Ροντσόνε είναι μαζί από το 2017. Πέρυσι, η ηθοποιός εμφανίστηκε στην ταινία στο Netflix του Γιορκ, «Anima», σε σκηνοθεσία του Πολ Τόμας Άντερσον, η οποία συνόδευσε το τρίτο σόλο άλμπουμ του μουσικού με τον ίδιο τίτλο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ