ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Έρχεται το «Avatar 2» και ολοκληρώνεται και το «Avatar 3» - Τι λέει ο Τζέιμς Κάμερον

Έρχεται το «Avatar 2» και ολοκληρώνεται και το «Avatar 3» - Τι λέει ο Τζέιμς Κάμερον
Imdb

Μπορεί ο κορωνοϊός να καθυστέρησε σημαντικά τα δύο sequel του Avatar, τη δεύτερη και την τρίτη ταινία, όμως ο Τζέιμς Κάμερον έχει πιάσει και πάλι δουλειά.

«Είμαστε 100% έτοιμοι για το "Avatar 2" και 95% για το "Avatar 3"», τόνισε ο Τζέιμς Κάμερον μιλώντας με τον Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ για την πορεία της κινηματογραφικής σειράς κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατη συνομιλίας τους στο πλαίσιο της παγκόσμιας συνόδου κορυφής της Αυστρίας και πρόσθεσε ότι η ομάδα του εργάζεται επί του παρόντος για να ολοκληρώσει την ταινία δράσης.

Ο Κάμερον εξήγησε ότι η παραγωγή έχασε «περίπου τεσσερισήμισι μήνες», λόγω της Covid-19, το οποίο «μας χτύπησε, όπως χτύπησε όλους, μας χτύπησε σκληρά». Η κυκλοφορία του «Avatar 2», όπως είχε ανακοινωθεί προηγουμένως, «θα καθυστερήσει ένα ολόκληρο έτος», λόγω της πανδημίας και του lockdown πρόσθεσε ο Κάμερον.

Τον Ιούλιο, η Disney άλλαξε όλες τις ημερομηνίες κυκλοφορίας των ταινιών «Avatar», μεταθέτοντας την πρεμιέρα του «Avatar 2» για τις 16 Δεκεμβρίου 2022 και του «Avatar 3» για τις 20 Δεκεμβρίου 2024. Η τέταρτη και η πέμπτη ταινία αναμένονται το 2026 και το 2028.

Ο Κάμερον και ο παραγωγός Τζον Λαντάου ταξίδεψαν στη Νέα Ζηλανδία τον Ιούνιο για να επιστρέψουν στη δουλειά, αφού η παραγωγή είχε σταματήσει εξ αιτίας του κορωνοϊού τον περασμένο Μάρτιο. Ειδική άδεια εισόδου στη χώρα δόθηκε επίσης και σε 55 μέλη του συνεργείου.

«Είμαστε σε θέση να λειτουργήσουμε ξανά. Είμαστε σε θέση να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα και έχουμε λίγο έως πολύ φυσιολογική ζωή εδώ. Ήμασταν πολύ τυχεροί, οπότε δεν βλέπω εμπόδια για να ολοκληρώσουμε την ταινία, να ολοκληρώσουμε και τις δύο», είπε ο Κάμερον στον Σβαρτζενέγκερ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ