ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μελάνια Τραμπ: «Ήξερα ότι αν και όταν ο Ντόναλντ κατέβαινε υποψήφιος θα νικούσε»

Μελάνια Τραμπ: «Ήξερα ότι αν και όταν ο Ντόναλντ κατέβαινε υποψήφιος θα νικούσε»
ΑΡ Photo

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο βρετανικό περιοδικό Tatler, η Μελάνια Τραμπ αποκάλυψε ότι ήταν βέβαιη ότι ο σύζυγός της θα κέρδιζε τις προεδρικές εκλογές «αν και όποτε κατέβαινε υποψήφιος».

Η Μελάνια ανέφερε ότι όταν ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε σε συνέντευξή του το 1999 στο Λάρι Κινγκ ότι σκεφτόταν να διεκδικήσει το ύπατο αξίωμα των ΗΠΑ, η ίδια, όπως κι ο σύζυγός της γνώριζαν ότι δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή. «Το ξέραμε ότι δεν ήταν η κατάλληλη χρονική συγκυρία. Γνώριζα όμως ότι αν και όποτε κατέβαινε υποψήφιος, θα νικούσε», είπε η Μελάνια.

Η 50χρονη Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ γεννήθηκε το 1970 και μεγάλωσε στη Σεβνίτσα, μια μικρή βιομηχανική πόλη στη Σλοβενία. Ξεκίνησε το μόντελινγκ σε ηλικία 16 ετών και δύο χρόνια αργότερα εγκατέλειψε την πατρίδα της και έπιασε δουλειά σε πρακτορείο μοντέλων στο Μιλάνο, προτού μετακομίσει το 1996 στη Νέα Υόρκη.

Γνώρισε το μέλλοντα σύζυγό της σε ένα πάρτι το 1998 και επτά χρόνια αργότερα παντρεύτηκαν σε μια λαμπερή τελετή στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα κι απέκτησαν το 2006 τον 14χρονο σήμερα Μπάρον.

«Μεγάλωσα σε μια όμορφη οικογένεια κι είχα υπέροχη παιδική ηλικία», είπε στη συνέντευξή της. «Η μητέρα μου κι ο πατέρας μου μας έμαθαν πόσο σημαντική είναι η μόρφωση, η σκληρή δουλειά κι η οικογένεια», είπε η Μελάνια Τραμπ στο Tatler, εξηγώντας ότι η παιδική της ηλικία και τα χρόνια που έζησε αργότερα σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες την προετοίμασαν για το ρόλο της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ: «Μεγαλώνοντας στη Σλοβενία και ζώντας σε νεαρή ηλικία στο Μιλάνο και το Παρίσι και στη συνέχεια μετακομίζοντας στην ηλικία των 20 στις ΗΠΑ και τη Νέα Υόρκη, όλα αυτά με βοήθησαν να υπηρετήσω το υπέροχο έθνος μας ως Πρώτη Κυρία», είπε η Μελάνια Τραμπ.

Όταν ρωτήθηκε πώς διαμόρφωσαν το χαρακτήρα της τα βιώματά της και το γεγονός ότι μεγάλωσε σ’ ένα κομμουνιστικό καθεστώς, απάντησε: «Ένα έχω να σας πω: Εγώ πιστεύω στον καπιταλισμό της ελεύθερης αγοράς».

Η συνέντευξη της Μελάνια υπάρχει σε«χτύπημα» στο εξώφυλλο του περιοδικού με τον τίτλο «Οι τελευταίες μέρες της ως Πρώτης Κυρίας; Η Μελάνια μιλά στο Τatler». Στο εξώφυλλο του Tatler, όμως, κεντρικό πρόσωπο δεν είναι η ίδια, αλλά η Μέγκαν Μαρκλ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ