ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Χίλαρι Κλίντον και Στίβεν Σπίλμπεργκ συνεργάζονται στην παραγωγή δραματικής σειράς

Χίλαρι Κλίντον και Στίβεν Σπίλμπεργκ συνεργάζονται στην παραγωγή δραματικής σειράς
ΑΡ Photo

Η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον συνεργάζεται ως παραγωγός με το Στίβεν Σπίλμπεργκ για την τηλεοπτική δραματική σειρά «The Woman's Hour» βασισμένη στο βιβλίο της Ελέιν Βάις «The Woman's Hour: The Great Fight to Win the Vote».

Στον πρώτο κύκλο της σειράς, που είναι παραγωγή της εταιρείας του Σπίλμπεργκ Amblin Television, καθώς και της Warner Bros. Television και του CW Network, θα εξετάζεται η μάχη για την επικύρωση της 19ης τροπολογίας, η οποία έδωσε στις γυναίκες το δικαίωμα να προσέρχονται στις κάλπες.

Κάθε σεζόν της δραματικής σειράς θα ρίχνει φως σε προσωπικότητες που έχουν αλλάξει την ιστορία και των οποίων ο αντίκτυπος αντηχεί στο παρόν.

Τον Αύγουστο του 2020 συμπληρώθηκαν 100 χρόνια από την επικύρωση της 19ης τροποποίησης του Συντάγματος των ΗΠΑ.

Η Χίλαρι Κλίντον, η Έλεν Βάις και οι Ντάριλ Φρανκ και Τζάστιν Φάλβεϊ της Amblin Television είναι εκτελεστικοί παραγωγοί της σειράς, με την Αντζελίνα Μπάρνετ να είναι σεναριογράφος και υπεύθυνη της σειράς.

Το βιβλίο προσέλκυσε για πρώτη φορά την προσοχή της Κλίντον, όταν η Έλεν Βάις προσπάθησε να προωθήσει το μυθιστόρημά της στην Αμερικανίδα πρώην υπουργό Εξωτερικών, σημειώνοντας τους παραλληλισμούς μεταξύ του κινήματος για την ψήφο των γυναικών και τη μάχη των προεδρικών εκλογών του 2016 μεταξύ της Κλίντον και του Ντόναλντ Τραμπ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ