ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Θυμωμένο το κοινό με την Τάιρα Μπανκς στο «Dancing With the Stars»

Θυμωμένο το κοινό με την Τάιρα Μπανκς στο «Dancing With the Stars»

Η Τάιρα Μπανκς ανακοίνωσε το λάθος ζευγάρι που «σώζεται» και δεν θα αποχωρήσει, στο επεισόδιο του «Dancing With the Stars» το βράδυ της Δευτέρας, ωστόσο οι αντιδράσεις του κοινού δεν της βγήκαν σε καλό.

Κατά τη διάρκεια της αποχώρησης στο σόου, η νέα οικοδέσποινα του σόου χορού ανακοίνωσε την προπονήτρια του «Cheer», Μόνικα Άλνταμα, και τον συνεργάτη της Βαλ Σμερκόβσκι ως «ασφαλείς» και έτσι τους επιτράπηκε να βγουν από την αίθουσα. Στη συνέχεια είπε ότι τα δύο ζευγάρια που συγκέντρωσαν την χαμηλότερη βαθμολογία ήταν η Αν Χέτς και ο Κέο Μοτσέπε, και η Πέτα Μουργκατρόιντ και ο Βέρνον Ντέιβις.

Αργότερα όμως, έπρεπε να διορθώσει το λάθος που είχε κάνει και κάλεσε το ζευγάρι να επιστρέψει στην αίθουσα, για να αντιμετωπίσει πιθανή αποχώρηση, αφού τελικά είχε τις χαμηλότερες βαθμολογίες μαζί με τους Χέτς και Μοτσέπε.

«Υπήρξε ένα λάθος στo control room μας», δήλωσε η Μπανκς. «Είναι ζωντανή μετάδοση, έτσι; Αυτή είναι η τρέλα της ζωντανής μετάδοσης».

Τελικά, η Άλνταμα και ο Σμερκόβσκι κηρύχθηκαν σώθηκαν από ενδεχόμενη αποχώρηση αυτή την εβδομάδα, ενώ το άλλο ζευγάρι, η Αν Χέτς και ο χορευτής της Κέο Μοτσέπε, έπρεπα να φύγουν.

Ωστόσο, κάποιοι απαίτησαν στο twitter να απολυθεί η Τάιρα Μπανκς.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια ζήτησε συγνώμη και είπε ότι της είχαν δώσει τα λάθος ονόματα. Επίσης, βγήκε στο Instagram και είπε πως αντιμετώπισαν μια «τεχνική δυσκολία».

«Ζωντανή μετάδοση. Λάθος όνομα στις κάρτες», έγραψε στο twitter η Μπανκς. «Τόσο δύσκολο να αντιμετωπίσουμε στιγμές όπως αυτές. Αλλά το κάνουμε.»

Η Μπανκς, η οποία είναι η πρώτη μαύρη παρουσιάστρια του σόου, αντικατέστησε τον Τομ Μπέργκερον και την Έριν Άντριους.

Tyra Banks angers 'Dancing With the Stars' audience with error, by Lisa Respers France

ΔΗΜΟΦΙΛΗ