ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Tory Lanez: Ο ράπερ κατηγορήθηκε για τον πυροβολισμό της Megan Thee Stallion

Tory Lanez: Ο ράπερ κατηγορήθηκε για τον πυροβολισμό της Megan Thee Stallion

Ο Καναδέζος ράπερ και τραγουδιστής Tory Lanez κατηγορήθηκε την Πέμπτη για τον πυροβολισμό της Megan Thee Stallion, σύμφωνα με εισαγγελείς στο Λος Άντζελες.

Ο Tory Lanez, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Daystar Peterson, αντιμετωπίζει μια σειρά από κατηγορίες, για επίθεση με ημιαυτόματο πυροβόλο όπλο, και κατηγορίες περι συγκαλυμμένης οπλοφορίας σε όχημα, ανέφερε σε δήλωση το Γραφείο του Επαρχιακού Εισαγγελέα της Κομητείας του Λος Άντζελες.

Ο Lanez, τότε 27 ετών, οδηγούσε τα ξημερώματα της 12 Ιουλίου ένα SUV στο Χόλιγουντ Χιλς, ανέφεραν στην δήλωση οι εισαγγελείς. Έπειτα από διαφωνία που είχαν οι δύο ράπερ, ο Lanez κατηγορείται πως την πυροβόλησε στα πόδια αρκετές φορές την ώρα που έβγαινε από το αυτοκίνητο, και έτσι την τραυμάτισε.

Η Megan Thee Stallion, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Megan Jovon Ruth Pete, αναγνωρίζεται ως «Megan P» στην καταγγελία εγκληματικής πράξης.

Το CNNi έχει απευθυνθεί σε εκπροσώπους των Lanez και Megan Thee Stallion για σχόλια.

Τον Αύγουστο, η τραγουδίστρια του «Savage» κατηγόρησε δημοσίως τον Lanez ότι την πυροβόλησε στα πόδια. Μίλησε για το περιστατικό του Ιουλίου κατά τη διάρκεια ενός Instagram Live. Δημοσίευσε επίσης μια γραφική εικόνα της πληγής της, την οποία αργότερα διέγραψε.

Η Μegan έχει μιλήσει στα social media για το «εξαιρετικά τρομακτικό» γεγονός που πέρασε και ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για την υποστήριξή τους, παρόλο που αρχικά δεν είχε ονομάσει τον δράστη.

Αν καταδικαστεί και για τις δύο κατηγορίες, ο Lanez θα μπορούσε να καταδικαστεί σε έως και 22 χρόνια κάθειρξης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ