ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Οι ταινίες της εβδομάδας 29/10 - 04/11 (trailers)

Οι ταινίες της εβδομάδας 29/10 - 04/11 (trailers)
Imdb

Πέντε νέες ταινίες, νέα μέτρα και τρομακτική αβεβαιότητα για το χειμώνα που έρχεται. Αυτά συνθέτουν τοι σκηνικό της κινηματογραφικής εβδομάδας που ξεκινά σήμερα.

«Υπόθεση Κολλίνι» (The Collini Case), Μάρκο Κροϊζπέιντνερ

Στο νεαρό δικηγόρο Κάσπαρ Λάινεν ανατίθεται να υπερασπιστεί τον κύριο ύποπτο μιας θεαματικής υπόθεσης δολοφονίας. Σύντομα όμως θα ανακαλύψει ότι ο άνδρας που υπερασπίζεται, εμπλέκεται σε ένα από τα μεγαλύτερα νομικά σκάνδαλα της Γερμανίας. Θρίλερ βασισμένο στο ομώνυμο best seller του Φέρντιναντ βον Σίραχ.

«Έλα να Παίξουμε» (Come Play), Tζέικομπ Τσέις

Ο Όλιβερ είναι ένα μοναχικό αγόρι που νιώθει διαφορετικό από τους άλλους. Ψάχνοντας απεγνωσμένα για έναν φίλο, βρίσκει καταφύγιο στο κινητό και στο τάμπλετ του, τα οποία δεν αποχωρίζεται ποτέ. Όταν ένα μυστηριώδες πλάσμα θα χρησιμοποιήσει τις συσκευές του Όλιβερ για να μπει στον κόσμο μας, οι γονείς του αγοριού θα πρέπει να παλέψουν για να σώσουν τον γιό τους από το τέρας που ζει πίσω από την οθόνη.

«Το Θαύμα του Αγνωστου Αγίου» (Le Miracle du Saint Inconnu), Άλα Έντι Ατζέμ

Σε ένα εγκαταλελειμμένο έρημο χωριό, ένας κλέφτης θάβει λάφυρα από μία ληστεία στην κορυφή ενός λόφου, μεταμφιέζοντας το σημείο ως τάφο. Χρόνια αργότερα, όταν επιστρέφει για να ανακτήσει τη λεία του, έκπληκτος αντικριζει ένα μαυσωλείο που τιμά τον «άγνωστο άγιο» που είναι θαμμένος εκεί και πιστώνεται με την εκτέλεση θεραπευτικών θαυμάτων. Κι όχι μόνο αυτό: ένα νέο χωριό χτίστηκε εκεί κοντά, για να εξυπηρετεί τους προσκυνητές καθώς το μαυσωλείο είναι θρησκευτικός προορισμός.

«Η Ελπίδα του Κόσμου» (Gloria Mundi), Ρομπέρ Γκεντιγκιάν

Στη Μασσαλία, μια οικογένεια συγκεντρώνεται για τη γέννηση της μικρής Γκλόρια. Παρά τη χαρά τους, οι νεαροί γονείς έχουν πέσει σε δύσκολους καιρούς. Την ώρα που προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα, επανασυνδέονται με τον πρώην κατάδικο παππού της νεογέννητης κόρης τους. Βραβείο Γυναικείας Ερμηνείας (Αριάν Ασκαρίντ) στο Φεστιβάλ Βενετίας 2019.

«Σαν τον Σκύλο με τη Γάτα 3» (Cats & Dogs 3), Σον ΜακΝαμάρα

Έχουν περάσει 10 χρόνια από την Μεγάλη Συμφωνία, με ένα ιδιαίτερο σύστημα παρακολούθησης, όπου οι γάτες και οι σκύλοι έχουν σχεδιάσει και αναλάβει τον από κοινού έλεγχο του με σκοπό τη διατήρηση της ειρήνης και την αποτροπή οποιασδήποτε διαμάχης. Όμως, όταν ένας σατανικός παπαγάλος με άριστες τεχνολογικές γνώσεις διεισδύει στα ασύρματα δίκτυα για να χρησιμοποιήσει τις συχνότητες που μόνο οι γάτες και οι σκύλοι μπορούν να ακούσουν, θα τους οδηγήσει σε μία διαμάχη, η οποία θα επαναφέρει τον παγκόσμιο πόλεμο ανάμεσα στις γάτες και τους σκύλους. Πλέον, μία ομάδα άπειρων και ανειδίκευτων πρακτόρων θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουν τα ζωώδη ένστικτά τους και να επαναφέρουν την τάξη και την παγκόσμια ειρήνη ανάμεσα στις γάτες και τους σκύλους. Στις αίθουσες με ελληνική μεταγλώττιση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ