ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ατύχημα ή δολοφονία; Ναρκωτικά και αλκοόλ τα αίτια θανάτου της κόρης της Γούιτνεϊ Χιούστον

Ατύχημα ή δολοφονία; Ναρκωτικά και αλκοόλ τα αίτια θανάτου της κόρης της Γούιτνεϊ Χιούστον
Instagram

Δηλητηρίαση από ναρκωτικά και πνιγμός είναι τα αίτια θανάτου της κόρης της Γουίτνεϊ Χιούστον, Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν σύμφωνα με ιατροδικαστή από την Ατλάντα. Η πλήρης έκθεση της αυτοψίας θα δοθεί αργότερα στη δημοσιότητα, ωστόσο τα ερωτηματικά για τις συνθήκες που οδήγησαν στο τραγικό τέλος παραμένουν αναπάντητα.

"Αυτό που παραμένει ανησυχητικά αδιευκρίνιστο", λέει σε ανακοίνωση του η ιατροδικαστική αρχή του Fulton County, "είναι κατά πόσο ο θάνατος της κόρης της Γουίτνεϊ Χιούστον είναι ατύχημα ή δολοφονία." Η νεαρή γυναίκα είχε βρεθεί αναίσθητη στις 31 Ιανουαρίου του 2015 στο μπάνιο του σπιτιού της στην Ατλάντα όπου και τη βρήκαν οι υπηρεσίες πρώτων βοηθειών.

Η Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν παρέμεινε σε κώμα μέχρι και το καλοκαίρι του 2015. Πέθανε στις 22 Ιουλίου μετά την απόφαση της οικογένειας να σταματήσει κάθε ιατρική φροντίδα σε ηλικία 22 χρονών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, επανεξετάζονται τόσο τα αρχεία των ερευνών αλλά και τα ιατρικά αρχεία της αυτοψίας. Ο συνδυασμός μαριχουάνας, αλκοόλ, μορφίνης και βαρβιτουρικών που έπαιρνε για την καταστολή ή την αντιμετώπιση του άγχους αποδείχθηκε θανατηφόρος.

Screen Shot 2015 01 31 at 12.41.27 PM 610x344

Ο ιατροδικαστής διευκρίνισε ότι δεν μπορεί να ξέρει ένα η μορφίνη είναι αποτέλεσμα χρήσης ηρωίνης και τόνισε ότι ο τρόπος του θανάτου δεν μπορεί να διαλευκανθεί. “Πρέπει να αποκλείσουμε τα φυσικά αίτια του θανάτου της, ωστόσο δεν μπορούμε να ξέρουμε εάν υπήρξε δόλος” αναφέρει η ανακοίνωση.

Τα στοιχεία δημοσιοποιήθηκαν την ημέρα που η Μπόμπι Κριστίνα θα γιόρταζε τα 23α γενέθλια της.

Δαιμόνια σύμπτωση;

Ο θάνατος της Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν έχει αρκετά κοινά σημεία με τον θάνατο της μητέρας της Γούιτνεϊ Χιούστον που βρέθηκε νεκρή μέσα στο μπάνιο του ξενοδοχείου Beverly Hilton του Λος Άντζελες στις 11 Φεβρουαρίου 2012, την παραμονή των βραβείων Grammy.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η τραγουδίστρια είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και ναρκωτικών προτού πνιγεί. Οι συνθήκες υπό τις οποίες βρέθηκε αναίσθητη στο μπάνιο η Μπόμπι Κριστίνα δεν είναι σαφείς, κάτι που ισχύει και για τις συνθήκες θανάτου της μητέρας της.

120212014358 nr turner whitney houston dead 00004718 story top

Ήδη από τον Φεβρουάριο του 2015 τα αμερικανικά ΜΜΕ μετέδωσαν πως η αστυνομία ερευνούσε το ρόλο του συντρόφου της Μπόμπι Κριστίνα, Νικ Γκόρντον, ο οποίος και την είχε βρει αναίσθητη στο μπάνιο.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η 22χρονη είχε υποστεί τραύματα απροσδιόριστης προέλευσης προτού χάσει τις αισθήσεις της.

Bobbi Kristina Brown Nick Gordon Instagram Tweet

Η οικογένεια της Μπράουν υπέβαλλε μήνυση κατά του Γκόρντον υποστηρίζοντας πως το μοιραίο βράδυ της έδωσε θανατηφόρο κοκτέιλ χαπιών και τη βύθισε στη μπανιέρα.

Ο Γκόρντον δεν παρευρέθηκε στη κηδεία της 22χρονης πρώην συντρόφου του. Ήταν ο υιοθετημένος γιος της Γούιτνεϊ Χιούστον και ο κατά τρία χρόνια μεγαλύτερος της και σύντροφος της Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν.

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων έχει προκαλέσει την οργή του πατέρα της Μπόμπι Κριστίνα, Μπόμπι Μπράουν που εκτιμά ότι τα MME πρέπει να περιμένουν μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης κατά του Γκόρντον.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ