ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Ελένη Καραΐνδρου θα υπογράψει το σάουντρακ της νέας ταινίας του Τέρενς Μάλικ

Η Ελένη Καραΐνδρου θα υπογράψει το σάουντρακ της νέας ταινίας του Τέρενς Μάλικ
Facebook

Ο Τέρενς Μάλικ είναι ένας από τους κορυφαίους σκηνοθέτες της εποχής μας και η νέα του ταινία είναι -σχεδόν- έτοιμη.

Τα γυρίσματα έχουν τελειώσει και παρά τη μυστικοπάθεια που διακρίνει τον ίδιο, πληροφορίες διαρρέουν κάθε λόγο για τους συντελεστές. Στους οποίους προστίυεται τώρα και η Ελένη Καραΐνδρου.

Το «The Last Planet», όπως ονομάζεται ως τώρα, καθώς είναι πιθανό να αλλάξει όνομα μέχρι να βγει στους κινηματογράφους, είναι μια ταινία που αναπαριστά κεφάλαια από τη ζωή του Χριστού μέσα από τις παραβολές των Ευαγγελίων.

Πρωταγωνιστές θα είναι ο Γκέζα Ρέριγκ στο ρόλο του Ιησού (ο Ούγγρος που πρωταγωνίστησε στον «Γιο του Σαούλ»), ο Ματίας Σχούναρτς στο ρόλο του Αγίου Πέτρου (ο Βέλγος ηθοποιός παίζει και στο «Μια Κρυφή Ζωή», την προηγούμενη ταινία του Μάλικ) και ο Μαρκ Ράιλανς, που υποδύεται το Διάβολο.

Η ταινία ολοκλήρωσε τα γυρίσματά της τον περασμένο Δεκέμβριο, αλλά θα αργήσει πολύ να βγει στους κινηματογράφους, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά και της επιθυμίας του ίδιου του σκηνοθέτη.

Όπως αποκάλυψε το imdb, με πηγή του το OneBigSoul, στην ταινία θα γράψει τη μουσική η Ελένη Καραΐνδρου, η σπουδαία Ελληνίδα συνθέτης, η οποία θα συμπεριλάβει στο ενεργητικό της τη συνεργασία με ακόμη έναν κορυφαίο σκηνοθέτη μετά από εκείνη με τον Θόδωρο Αγγελόπουλο.

Κανείς δεν γνωρίζει ακόμη εάν η Καραΐνδρου θα γράψει πρωτότυπη μουσική για ολόκληρη την ταινία, ή μόνο κάποια θέματα ή και αν ο Τέρενς Μάλικ θα χρησιμοποιήσει κάποια προϋπάρχουσα μουσική της, όπως είχε κάνει στο «Voyage of Time: Life’s Journey» όπου είχε ακουστεί το «Lament I».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ