ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Γκλεν Κλόουζ: Επιστρέφει στο Netflix με ακόμη μια οσκαρική ερμηνεία

Γκλεν Κλόουζ: Επιστρέφει στο Netflix με ακόμη μια οσκαρική ερμηνεία
Imdb

Επτά υποψηφιότητες - κανένα Όσκαρ. Το ρεκόρ της Γκλεν Κλόουζ την αδικεί ως ηθοποιό, αλλά η ίδια επιμένει και επιστρέφει με μια ερμηνεία που πιθανώς θα της χαρίσει άλλη μια υποψηφιότητα και ίσως αυτή τη φορά και το αγαλματάκι.

Η δραματική ταινία Hillbilly Elegy κυκλοφόρησε στις 11 Νοεμβρίου σε περιορισμένους κινηματογράφους, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και έρχεται στο Netflix στις 24 Νοεμβρίου.

Οι κριτικές για την ερμηνεία της Κλόουζ ήταν διθυραμβικές και ίσως η ηθοποιός καταφέρει τελικά να πάρει το βραβείο κοντά στο οποίο έφτασε 7 φορές. Η Κλόουζ υποδύεται μια γυναίκα της αμερικανικής υπαίθρου, η οποία προσπαθεί να σώσει την κόρη και τον εγγονό της από την καταστροφή.

Μαζί της, η Έιμι Άνταμς, η οποία επίσης έχει στο ενεργητικό της 6 υποψηφιότητες, χωρίς να έχει κερδίσει ποτέ. Η Άνταμς υποδύεται την Μπεβ, μια εξαρτημένη από τα ναρκωτικά γυναίκα και μητέρα ενός γιου, του Τζέι Ντι Βανς. Είναι η κόρη της Μάμοου, του χαρακτήρα που υποδύεται η Κλόουζ.

Η ταινία είναι βασισμένη σε αληθινή ιστορία και το σενάριο πάτησε πάνω στην αυτοβιογραφία τουΤζέι Ντι Βανς. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο βραβευμένος με Όσκαρ Ρον Χάουαρντ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ