ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Στίβεν Ντορφ υπερασπίζεται τον Τζόνι Ντεπ: «Είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος»

Ο Στίβεν Ντορφ υπερασπίζεται τον Τζόνι Ντεπ: «Είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος»
ΑP Photo

Για τον Τζόνι Ντεπ μίλησε ο ηθοποιός Στίβεν Ντορφ. Οι δυο τους δούλεψαν μαζί στην ταινία «Δημόσιος Κίνδυνος» του 2009 και ο Ντορφ περιέγραψε τον Ντεπ ως έναν «σπουδαίο άνθρωπο» που του συμπεριφέρθηκε υπέροχα κατά τα γυρίσματα.

«Ήταν ένας θρύλος για μένα», είπε ο Ντορφ στο Page Six. «Ήταν γενναιόδωρος, ήταν πολύ φιλικός και μου στάθηκε σε μια περίοδο που μόλις είχα χάσει τη μητέρα μου και ήμουν στην πιο ευάλωτη περίοδο της ζωής μου. Έπρεπε να παίξω με έναν από τους ήρωές μου και είχα ως σκηνοθέτη επίσης έναν ήρωά μου, το Μάικλ Μαν».

Σχολιάζοντας τη δικαστική διαμάχη του Τζόνι Ντεπ με την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ, ο Ντορφ είπε: «Πρέπει να πω ότι είναι κρίμα που οι ζωές των ανθρώπων γίνονται δημόσιο θέαμα και ελπίζω να υπάρξει θεραπεία τόσο γι' αυτόν όσο και για εκείνη, γιατί η αλήθεια είναι ότι ο Τζόνι Ντεπ είναι σπουδαίος και ήταν υπέροχος μαζί μου. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω».

Η δικαστική διαμάχη του Ντεπ με την Χερντ συνεχίζεται στα αμερικανικά δικαστήρια, ενώ πριν από περίπου ένα μήνα ο Ντεπ έχασε τη δίκη εναντίον βρετανικού ταμπλόιντ που υποστήριξε ότι χτυπούσε την πρώην σύζυγό του.

Για το ρόλο του στη νέα του ταινία, το «Embattled», ο Ντορφ είπε ότι είχε μόνο έξι εβδομάδες για να προετοιμαστεί και κατάφερε να πάρει περίπου τέσσερα κιλά, καθώς υποδύεται έναν αθλητή MMA που έχει μια δύσκολη σχέση με τον γιο του.

«Είναι μια πολύ βαθιά ματιά στις σχέσεις πατέρα-γιου», είπε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ